Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVARAO S PREDSJEDNIKOM

Bear Grylls posjetio Kijev i otkrio svoje planove: Vidjet ćete novu stranu Zelenskog

Foto: Bear Grylls/Twitter
01.12.2022.
u 17:25

Zelenskom je zahvalio za gostoprimstvo u "tako teškim vremenima" te mu poručio da ostane jak.

Poznati britanski avanturist i TV voditelj Bear Grylls posjetio je glavni grad Ukrajine Kijev. Tamo se sastao s predsjednikom Volodimirom Zelenskim, a na Twitteru je podijelio snimke njihovog druženja kao i neke planove za budućnost.

"Ovaj sam tjedan imao privilegiju otputovati u Kijev i provesti vrijeme s predsjednikom Zelenskim" napisao je Grylls, dodajući da je iskustvo ukrajinske metropole u doba rata neusporedivo s ičim što je do sada doživio.

"Ono što sam htio pitati bilo je kako se zapravo nosio sa svime... Dobio sam puno više. Emisija stiže uskoro" rekao je Bear Grylls i otkrio kako će snimiti emisiju o Ukrajini. Također je Zelenskom zahvalio za gostoprimstvo u "tako teškim vremenima" te mu poručio da ostane jak.

"Opstanak milijuna ljudi stvarna je svakodnevna borba u zemlji koja ulazi u zimu, a njena je infrastruktura napadnuta. Kroz ovu posebnu emisiju svijet će vidjeti stranu predsjednika Zelenskog koja nikada prije nije prikazana" najavio je Grylls.

Komentara 4

XA
xaron
19:54 01.12.2022.

T.Carlson ( Fox News ) ima dobre veze sa vrhom Republikanske Stranke US i to nije tajna. Nedavno je izjavio da Zelenski vodi momentalno največu operaciju pranja novca. Po ovoj javnoj izjavi, on je po nekima Putinovac, Rusofil, plačenik…ili jee istina da ima nešto bolje informacije od drugih.

VI
vidum
07:05 02.12.2022.

Sastali se komedijaši.

Avatar ZLO
ZLO
18:47 01.12.2022.

Bivši sasovac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije