Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daria Vilkova

Profesorica iz Ukrajine: 'Ovo nije vaš rat. Još! No ako mi padnemo, postat će to'

01.12.2022.
u 06:31

Daria Vilkova, profesorica iz Ukrajine, sudjelovala je na sigurnosnoj konferenciji i prvi put posjetila Hrvatsku. Kad razgovara s ljudima u našoj zemlji, kaže, vidi Ukrajinu u budućnosti

Komentara 54

MR
mrvoje17
09:34 01.12.2022.

Vidi ovog luminaxa što se uzvrpoljio. Kad smo kod povjesti Vojvodina je bila Hrvatska pajdo. Kosovo je bila Autonomna pokrajina SFRJ a ne Srbije. Sad još najbolje da idemo do Ilira. Nema više Srbije na Kosovu a sad trkom Miloševiću na grob.

Avatar bimbopus
bimbopus
16:45 01.12.2022.

Nije i neće biti nikada , još jedna u nizu izjava koja nema nikakvih osnova , da je vaš predsjednik bio koperativniji ,da nije podlegao onima koji ratom zaradjuju danas bi bila u svojoj Ukraini i živjela u miru .

KR
KrešimirToromanović
21:26 01.12.2022.

Ovo je plasenje svih da skinu zadnju kosulju sa sebe i daju Ukraini. To je fora za tupave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?