Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nećeš, razbojniče

Banjolučanin iz zlatarnice izbacio pljačkaša koji je prijetio bombom

Ariane Friedrich
Foto: AFPA
1/2
13.11.2012.
u 08:16

Ušao je u zlatarnicu, izvadio navodnu bombu i rekao da će nas dići u zrak ako ne budemo surađivali i ako mu ne damo lančiće, kazao je Banjolučanin koji je hrabro izbacio pljačkaša

Banjolučanin Anton Bataljku prošlog je tjedna postao heroj kada je iz svoje zlatarnice u slovačkom gradu Nitri izbacio pljačkaša koji je prijetio bombom i pištoljem. O hrabrom podvigu vlasnika zlatarnice piše Klix.ba kojem je Bataljku priznao da se cijeli događaj odvio spontano.

– Ušao je u zlatarnicu, izvadio navodnu bombu i rekao da će nas dići u zrak ako ne budemo surađivali i ako mu ne damo lančiće koji su se nalazili ispod stakla – kazao je Bataljku koji je pljačkaša potom hrabro izbacio van. Pljačkaš se zatim udaljio, a policija još traga za njim.

>>VIDEO Naoružani sjekirama i na motorima opljačkali trgovinu

Komentara 4

ES
EU-SPIJUN
08:29 13.11.2012.

da puknes od smjeha....

IP
info_punkt
10:04 13.11.2012.

"Nećeš, razbojniče" ??? zar je to Štimac pljačkao zlatarnicu?

ST
student0000
12:46 13.11.2012.

Vecernji pa koji je ovo vrag? Banja Luka u Slovačkoj? Ako tako što postoji onda objasnite kakva je to Banja Luka u Slovačkoj jer za to nitko nije čuo. I opet kopirate linkove sa Youtube-a bez davanja zasluga originalnom autoru.. Znate,to se zove povreda autorskih prava. Niste čuli za ugrađivanje Youtube videa na svoju stranicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije