Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKOK U ARENA CENTAR

Bandić i Ivanišević teniskim mečom otvorili Sajam sporta

Sajam sporta (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
30.09.2011.
u 15:49

Posjetitelji Arena centra moći će razgledati sportsko-adrenalinski centar, malu školu BMX-trikova, školu mačevanja, nastupe hrvatskih skejtera, satove zumbe i humanitarni SKOK Street Basket Turnir.

Točno u podne danas su simboličnim skokom trojice padobranaca iznad Arena centra, rezanjem crvene vrpce i teniskim mečom između teniskog asa Gorana Ivaniševića i zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića u Arena centru otvoren je ovogodišnji, drugi po redu, Sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita, kraće SKOK.

U sljedeća dva dana svi posjetitelji Arena centra moći će posjetiti sportsko-adrenalinski centar, malu školu BMX-trikova, školu mačevanja, nastupe hrvatskih skejtera, satove zumbe, humanitarni SKOK Street Baskt Turnir. Više informacija o programima nalazi se na stranici Skok.in.

Komentara 2

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
17:00 30.09.2011.

Ovo mi nije baš neka ideja. Lijepo je vidjeti Ivaniševića s djecom. To je sasvim u redu. Nije lijepo vidjeti Bandića s reketom, podsjeća na Tuđmana gdje su teniski partneri s druge strane dobivali mala carstva, sve po jednu kunu,, u kojima su po hitnome postupku otpuštene tisuće radnika. A koštalo ih je samo po kojeg poraza od slavoljubivog i oholog predsjednika. I to dok je rat bjesnio, a izbjeglice živjele pod šatorima i barakama, na humanitarnoj pomoći. Taj mi se tenis tada (a niti danas) nije nikako sviđao.

DU
Deleted user
10:37 02.10.2011.

E moj Ivaniševiću, umjesto da se slikaš i izmjeniš par loptica sa klincima do 8 godina, koji su se hrabro nadmetali od 09:00 do 14:00 sati, ti se proseravaš sa ovim bezveznjakom koji se je dočepao vlasti i uvijek i svuda mora biti u prvom planu. Barem si ti sve učinio sam bez pomoći takovih i ne znam zašto im sada dižeš reiting

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije