Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Dubaiju

Novinar koji je intervjuirao Putina stiže u Srbiju, Brnabić oduševljena: 'Čestitala sam mu'

Russian President Vladimir Putin speaks during an interview with U.S. television host Tucker Carlson, in Moscow
Foto: TUCKER CARLSON NETWORK/REUTERS
1/8
13.02.2024.
u 14:56

Rekao je da planira dolazak u Srbiju sredinom ove godine, da izuzetno poštuje i cijeni predsjednika Aleksandra Vučića, izjavila je srbijanska premijerka za Tanjug

Srbijanska premijerka Ana Brnabić sastala se u Dubaiju s ultrakonzervativnim američkim novinarom Tuckerom Carlsonom koji je intervjuirao ruskog predsjednika. Ne stišavaju se reakcije na taj intervju objavljen u noći na 9. veljače, a Brnabić je Carlsona srela na Svjetskom samitu vlada u Dubaiju.

"On zna dosta o Srbiji"

- To je svakako jedan od razgovora za koji su svi najviše zainteresirani što smo razgovarali. On zna dosta toga o Srbiji. Rekao je da planira dolazak u Srbiju sredinom ove godine, da izuzetno poštuje i cijeni predsjednika Aleksandra Vučića, a ja sam mu čestitala na hrabrosti što je objavio zaista fenomenalan intervju s predsjednikom Ruske Federacije - izjavila je premijerka Brnabić u razgovoru za Tanjug, ne skrivajući oduševljenje.

VEZANI ČLANCI:

- U današnjem svijetu gdje je, rekla bih, bilo kakav vid cenzure nekako sveprisutan velika je hrabrost da je učinio takvo nešto i da ljudi čuju nešto što ne mogu zbog te cenzure. Stvarno je to velika stvara - dodala je Brnabić, poručivši kako se raduje njegovom dolasku u Srbiju.

Njezinu izjavu prenijela je i ruska novinska agencija TASS, pod naslovom: Srbijanska premijerka Putinov intervju s Tuckerom Carlsonom označila kao fenomenalan.

Komentara 17

FR
Franjo2023
15:53 13.02.2024.

Vako, zapad je htio osloboditi Rusiju od nepostojeceg fasizma a oslobodice sebe od postojeceg:-)

CR
CryptoKarma
17:36 13.02.2024.

Posrnule licnosti svugdje u svitu vec decenijama dobiju pohvale i velicaju se u zemljama poput Rusije i Srbije, cak dobiju pocasno drzavljastvo. Jednom recenicom svi luzeri svita u ovim drzavama velicaju se. Al ne mogu nit Rusija nit srbija nadomjestitt na stotine miljune dolara koji ovaj klepan prije dobio na Fox News.

PR
pravednik2
16:28 13.02.2024.

Pa dobro. Putin je lijepo objasnio, da je razlog za rat (specijalnu operaciju) nastao još u 7. stoljeću. Sad nam je puno lakše, kada to znamo. Predsjednik Vučić (kišobrandžija) će uzroke za krize u njegovoj državi vjerojatno objasniti sa povijesnimnim istinama iz razdoblja od 5. do 18. stoljeća. Odgovarajuće povijesne činjenice i dokumente je već poručio kod nekih specijaliziranih firmi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije