Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rajevo selo

Američka vojska obnavlja Dom kulture, projekt vrijedan dva milijuna kuna

Rajevo selo
Foto: Davor Javorović/ PIXSELL
09.07.2014.
u 07:17

Projekt će se realizirati sljedeće godine, a vojska SAD-a je dosad u razne projekte diljem Hrvatske uložila gotovo tri milijuna kuna

Izaslanstvo američkog veleposlanstva u Zagrebu posjetilo je općinu Drenovci s načelnikom Jakšom Šestićem dogovorilo kako bi američka vlada mogla pomoći poplavljenim mjestima županjske Posavine. Dogovoreno je da će američka vojska obnoviti Dom kulture u Rajevom Selu i taj je projekt vrijedan dva milijuna kuna. Realizirat će se sljedeće godine.

U američkom izaslanstvu je uz voditelja Ureda za bilateralnu suradnju bio i voditelj Ureda za humanitarne poslove pri zapovjedništvu europskih snaga SAD u Njemačkoj te časnici i dočasnici zrakoplovstva Nacionalne garde SAD pa je dogovoreno da će ovaj projekt biti donacija američke vojske poplavljenim hrvatskim krajevima. Voditelj Ureda za humanitarne poslove je načelnik Šestića koji je izvjestio kako svake godine vojska SAD donira razne udruge i projekte diljem Hrvatske te su do sada uložili gotovo tri milijuna dolara.

>> Ministar Jakovina otkrio razlog pucanja nasipa u Rajevu Selu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije