Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isključen iz prometa

Alkoholiziran autobusom vozio putnike do Osijeka: Vidjeli su da krivuda po cesti i odmah alarmirali policiju

Policijska akcija usmjerena na pješake i vozila provodi se tijekom jutra na području Šibenika
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.10.2022.
u 18:51

Iz policije navode kako je vozač isključen iz prometa, a kako je riječ o prijevozu putnika, autoprijevoznik je preuzeo brigu o vozilu i vozaču.

Na području Osijeka u četvrtak navečer, u 20,40 sati  zaustavljen je 46-godišnji vozač putničkog autobusa s 1,34 promila. Vozio je putnike na relaciji Beli Manastir-Osijek.

U autobusu su bili učenici i drugi putnici koji su primijetili kako nešto nije uredu s vozačem jer je vozio izrazito brzo kroz naselja i krivudao po cesti. Policiji su dojavili problem, javlja Baranja.info.

O slučaju je obaviještena Policijska postaja Beli Manastir, a informaciju su potvrdili iz Policijske uprave osječko-baranjske.

"Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je koncentracija od 1,34 promila alkohola u krvi”, potvrdili su za portal Baranja.info. 

Iz policije navode kako je vozač isključen iz prometa, a kako je riječ o prijevozu putnika, autoprijevoznik je preuzeo brigu o vozilu i vozaču. Vozaču slijedi novčana kazna u iznosu do 15.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „D“ kategorije u trajanju od dva mjeseca i 4 negativna boda po pravomoćnosti odluke.

Video: Detalji užasa u Sisku: Čuo se jak tresak i plač, mještani su u šoku. U tragediji poginuli vlasnik obrta (38) i radnik (22)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije