Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA SLOBODNE HRVATSKE

Aktivisti tražili Glasnovića da se testira na droge, evo što im je odgovorio

Aktivisti Slobodne Hrvatske dijelili su ispred Sabora zastupnicima testove na droge
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
31.01.2019.
u 13:30

Na testiranje je pristao zastupnik Željko Glasnović koji je kazao i kako sumnja na neke u Saboru da se drogiraju.

Aktivisti Slobodne Hrvatske danas su ispred Sabora zastupnike pitali jesu li spremni testirati se na droge. Neki su bez problema pristali, dok su drugi odbijali takav prijedlog.

– Najupečatljivije odgovore dali su HDZ-ov vitez Željko Reiner koji je, bježeći od naše članice, ustvrdio da je takvo pitanje znak agresije (??!) te SDP-ov Ranko Ostojić, koji je rekao da će se testirati nakon što isto učine građani. Vrlo arogantno odbio nas je i stanoviti anonimni HDZ-ovac na saborskoj plaći Josip Borić te "živopisni" Josip Đakić – objavila je Slobodna Hrvatska na Facebooku.

Na testiranje je pristao zastupnik Željko Glasnović koji je kazao i kako sumnja na neke u Saboru da se drogiraju. Čak im je dao i podršku.

Na pitanje aktivista slaže li se s njihovom akcijom, odgovorio im je: – Ja se slažem, samo udrite!.

Komentara 62

VB
vbk
13:50 31.01.2019.

Kralj.

DO
doktorica
14:08 31.01.2019.

ne samo na droge,nego se moraju podvrgnuti psihološkom testiranju,a poželjan je i psihijatrijski pregled.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
13:54 31.01.2019.

Ranko Ostojić je dao indikativan odgovor i odgovor na njegov komentar, da građani se svakodnevno testiraju u prometu od strane policije. Pa bi mogao, onda i ti. A što reći o Reinerovom odgovoru, čovjek fura neki svoj film. I na kraju svaka čast Glasnoviću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije