Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
amfetamini

'Pao' u redovnoj kontroli u Novom Zagrebu: Policiji predao ruksak pun droge

Pronađena droga i punilo za povećanje mase
Foto: PUZ
1/5
06.01.2019.
u 19:28

Ustanovljeno je da je 21-godišnjak nabavljao veće količine amfetamina, koje je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu u kojem stanuje

Za 21-godišnjaka, kojeg zagrebačka policija sumnjiči za zloporabu droga, moglo bi se reći da baš nije imao sreće. Jer s drogom je “pao”, kako je priopćila policija, u redovitoj kontroli prometa.

Naime, vozilo u kojem je on bio suvozač, policija je zaustavila 5. siječnja u Novom Zagrebu. Kada su legitimirali vozača, ponašanje suvozača bilo im je sumnjivo. Da su bili u pravu, pokazalo se nakon što im je mladić predao crni ruksak u kojem je nađeno ukupno 1685 grama amfetamina. Droga je bila pakirana u dva paketa, a nakon što mu je oduzeta, priveden je na policiju radi ispitivanja.

U međuvremenu je od suca istrage zatražen i dobiven nalog za pretragu mladićeva stana, a u stanu je nađeno 275 grama marihuane koja je bila skrivena u jednoj staklenci te 106 grama punila za drogu. Ustanovljeno je da je 21-godišnjak nabavljao veće količine amfetamina, koje je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu u kojem stanuje. Drogu je potom preprodavao, a policija nije priopćila koliko je novca na tom poslu “zaradio”. Nije priopćeno ni kolika je vrijednost zaplijenjene droge.

Pogledajte otkriće droge skrivene u kamionu:

Ključne riječi

Komentara 5

IL
ilijan
20:06 06.01.2019.

Otvorit Goli otok i doživotna robija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije