Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGE CIJEVI NA ULICAMA

Velika akcija policije: Uhitili tri osobe zbog ubojstva u Omišu

Omiš: Muškarac na motoru upucao vozača automobila
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/10
12.12.2019.
u 10:06

Fistanić je ubijen 9. studenoga nešto prije 14 sati na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet.

Trojicu muškaraca uhitila je u četvrtak ujutro policija na području Šibenika i Omiša zbog sumnje da su 9. studenoga sudjelovali u ubojstvu 38-godišnjeg Karmelina Fistanića u Omišu, kada mu je ubojica, dok je s djevojkom sjedio u automobilu, prišao motociklom i kroz prozor mu ispalio više hitaca u glavu.

Glasnogovornica MUP-a Marina Mandić izvijestila je da su pripadnici interventne specijalne i kriminalističke policije oko 7 sati ujutro u koordiniranoj akciji uhitili trojicu hrvatskih državljana koji se dovode u vezu s ubojstvom 38-godišnjaka koje je počinjeno u Omišu.

U Šibeniku je uhićen 47-godišnjak, a 34-godišnjak i 46-godišnjak uhićeni su na području Omiša.

 Naime, 9. studenoga na Jadranskoj magistrali u Omišu ubijen je 38-godišnji Karmelin Fistanić dok je sjedio u parkiranim vozilu sa svojom djevojkom kada mu je nepoznati motociklist u glavu ispalio više hitaca.

Omiš: Muškarac na motoru upucao vozača automobila
1/10

 Slobodna Dalmacija neslužbeno navodi kako su u Omišu uhićeni J. P., za kojeg se smatra da je naručio ubojstvo Fistanića koji je bio njegov bivši poslovni partner, te V. Z. koji je navodno pomogao organizirati likvidaciju. 

Piše i da je policija uspjela doći do informacija koje su ih dovele do odbačenog skutera za koji je utvrđeno da je u kolovozu ukraden u Splitu, a na kojemu su vještačenjem navodno pronađeni tragovi DNK ubijenog Fistanića.

Ključne riječi

Komentara 3

PH
Petarstijena-HR
11:35 12.12.2019.

U HR treba uvesti i doživotne kazne zatvora-većina ih zemalja u EU ima!!!

BA
bakotic
11:03 12.12.2019.

Čestitke policiji!!!

ST
sttipe
11:42 12.12.2019.

30 godina potpune sabotaže policije od strane obe velike stranke, da ista ne lovi njihovo članstvo, dovelo je do narodnog divljaštva, i svak radi šta ga je volja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije