Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZOBZIRNO

Dobavljači Agrokora svoje 'pile' parkirali na nogostup i pješake potjerali na travu

Jurica Galoic/PIXSELL
24.05.2017.
u 12:23

Broj osoba koje su stigle na sastanak očito je bio prevelik za parkiralište pa su dobavljači svoje skupocjene "metalne ljubimce" ostavljali gdje su stigli.

Predstavnici najvećih dobavljača Agrokora danas su održali sastanak s izvanrednim povjerenikom Antom Ramljakom. Sastanak se održao u Konzumovoj akademiji u zagrebačkom Sopotu.

1/12

Broj osoba koje su stigle na sastanak očito je bio prevelik za parkiralište pa su dobavljači svoje skupocjene "metalne ljubimce" ostavljali gdje su stigli.

Najviše su zbog toga patili pješaci koji se nisu mogli kretati nogostupom koji su zakrčili razni modeli BMW-a, Audija, Volkswagena, Mercedesa i Porschea.

Posebno je teško bilo starici koja za kretanje koristi hodalicu pa se zbog nogostupa punih automobila morala kretati po travi. Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji.

 

Komentara 22

DU
Deleted user
12:47 24.05.2017.

Vidim da je lijep broj dobavljača iz Daruvara...

HE
herojulice
13:26 24.05.2017.

Meni ste ekspresno u 20 min podigli automobil star 20 godina a ovdje ste mogli lijepo zaraditi.

BE
belimo
14:19 24.05.2017.

AGROKOROV AKADEMIJA!! Dakle tu se postaje "AKADEMIK"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije