Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

A tko čisti pučke kuhinje?

U pučkim kuhinjama, jednom od najizravnijih oblika pomoći siromašnima, gladnima i potrebitima vrši se priprema i podjela toplih obroka što rezultira velikom količinom prljavog posuđa i prljavih površina
06. listopada 2020. u 09:14 1318 prikaza
Reckitt Benckiser
Foto: Promo

Zbog velikog broja korisnika pučkim kuhinjama na godišnjoj razini potrebna je i značajna količina sredstva za održavanje čistoće i higijene. Upravo zato je tvrtka Reckitt Benckiser kao jedan od vodećih proizvođača sredstava za čišćenje posuđa i različitih površina odlučila u suradnji sa Hrvatskim Crvenim križem te najvećim hrvatskim maloprodajnim trgovačkim lancem Konzumom osigurati najvišu kvalitetu i higijenu pučkim kuhinjama Hrvatskog crvenog križa.

Svjetski poznate robne marke kao što su Finish i Cillit Bang osigurati će savršeno čisto i blistavo posuđe, odstraniti vodeni kamenac, masnoću, tvrdokorne mrlje i neugodne mirise na zadovoljstvo svih djelatnika i korisnika pučkih kuhinja Hrvatskog crvenog križa.

Kupnjom Finish i Cillit Bang proizvoda u prodavaonicama KONZUM u periodu od 1.10. do 28.10.2020. i Vi sudjelujete u osiguravanju godišnje zalihe proizvoda za čišćenje pučkim kuhinjama Hrvatskog Crvenog križa.

8172565
Poruka drugima
Denis Latin godinama se bori s kroničnom bolesti: Ne mogu shvatiti kukavičluk bahatih građana
Biciklisti
PROMO
Kako izabrati pravi bicikl