Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolan tretman

56-godišnjaku jegulja kroz penis ušla u mjehur

slatina
Maja Santosi/PIXSELL
14.09.2011.
u 15:55

Nesretni se Kinez podvrgnuo wellness-tretmanu u kojem jegulje jedu mrtve stanice kože

Jedan ne baš običan wellness-tretman završio vrlo bolno za Zhanga Nana iz kineske provincije Hongh, piše Metro.

Ovaj se 56-godišnjak podvrgnuo kupanju s jeguljama u nadi da će ga, jedući mrtve stanice s njegove kože, pomladiti. Međutim, jedna od jegulja odlučila je ući u njegovo tijelo, izabravši pritom neuobičajeno mjesto ulaska.

– Ušao sam u kupku i osjetio kako me jegulje grickaju po tijelu. No odjednom sam osjetio jaku bol i shvatio da je mala jegulja ušla u moj penis – kazao je nesretni 56-godišnjak. Pokušao ju je uhvatiti, ali mu je skliska jegulja uspjela umaći.

Zhang je završio u bolnici gdje je podvrgnut trosatnoj operaciji tijekom koje je već mrtva jegulja izvađena iz njegova mjehura. Iako je mokraćni kanal vrlo uzak, kirurg Jin Wang objasnio je kako jegulji, s obzirom na to da je vrlo skliska, nije bio velik problem provući se sve do mjehura.

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:41 14.09.2011.

pa kol\'ku taj k**činu ima?

OB
-obrisani-
16:43 14.09.2011.

a opet, bolje da mu je ušla jegulja, nego tuna...

RE
@rea
17:47 14.09.2011.

Bit će da je neki crv u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije