Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Procurila snimka

Turistkinja u Dubrovniku 'ulovila' prve scene iz novih 'Ratova zvijezda'

Kaskader snima scenu za nove "Ratove zvijezda"
Foto: Screenshot
1/18
12.03.2016.
u 17:40

Turisti i zaslužni za realiziranje scenografije oduševljeni su predivnim lokacijama, a smatraju da arhitektura i izgled Dubrovnika idealno odgovaraju pozadini filma

Dubrovački Stradun posljednjih tjedana predstavljen je u nešto drugačijem ruhu. Naime, 9. ožujka započelo je snimanje osmog djela franšize "Ratova zvijezda", a sila se zaista budi u staroj jezgri grada.

Grad je u potpunosti omogućio slobodu snimanja i kretanja ove značajne filmske produkcije. Snimanja se održavaju u kasnim popodnevnim i večernjim satima, a pri postavljanju scenografije 70 posto posla obavili su i sami Dubrovčani.

A kako izgleda snimanje uspjela je zabilježiti jedna američka turistkinja. Snimila je kaskadera koji u akcijskoj sceni "leti" u blizini Dominikanaca, kako javlja Dubrovački vjesnik.

Potvrđena je i noćna scena zbog koje su stradunske trgovine maskirane u vrata obložena led svjetlima iz daleke galaksije.

Turisti i zaslužni za realiziranje scenografije oduševljeni su predivnim lokacijama, a smatraju da arhitektura i izgled Dubrovnika idealno odgovaraju pozadini filma.

Snimanje osmog nastavka kultne hollywoodske uspješnice traje do 17. ožujka, a kretanje gradom je ograničeno.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

>> Simpatičan droid Ratova zvijezda dobiva voštanu figuru

>> Na Stradunu počelo snimanje scena osmog nastavka ''Ratova zvijezda''

Komentara 2

DU
Deleted user
19:52 12.03.2016.

Velika vijest :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije