Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završne riječi

Suđenje Oscaru Pistoriusu bliži se kraju: Tužitelj ga nazvao 'podmuklim svjedokom'

Oscar Pistorius
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
07.08.2014.
u 12:47

Reeva Steenkamp ustrijeljena je u Pistoriusovoj kući 14. veljače prošle godine. Pistorius tvrdi da ju je zamijenio za prolaznika, a tužiteljstvo da ju je namjerno ubio nakon svađe.

Suđenje južnoafričkom paraolimpijcu Oscaru Pistoriusu optuženom zbog ubojstva svoje djevojke Reeve Steenkamp bliži se kraju. Danas je na sudu u Pretoriji tužitelj Gerrie Nel počeo iznositi završne riječi, a Pistoriusova obrana to će učiniti u petak, javlja BBC.

Podsjetimo, Reeva Steenkamp ustrijeljena je u Pistoriusovoj kući 14. veljače prošle godine. Pistorius tvrdi da ju je zamijenio za prolaznika, a tužiteljstvo da ju je namjerno ubio nakon svađe.

Nel je u završnim riječima Pistoriusa nazvao "podmuklim svjedokom". Optužio je Pistoriusove odvjetnike da su predstavili dvije obrane koje nikada ne mogu biti usklađene. Kazao je da je Pistorius rekao da je pucao i protiv svoje volje i iz straha, inzistirajući da sud mora odabrati samo jednu od tih obrana. Izjavio je da sud ne bi trebao imati poteškoća u odbacivanju Pistoriusove verzije događaja jer je "lišena bilo kakve istine" te napao Pistoriusa jer se predstavio kao "žrtva okolnosti", javlja BBC. 

>> Oscar Pistorius prije suđenja uzimao satove glume? 

>> Oscar Pistorius pred sucem zbog ubojstva djevojke

Komentara 5

DU
Deleted user
15:27 07.08.2014.

a još je jače ovo : prolaznik umjesto provalnik....kakvi carevi !!!

Avatar tajar
tajar
14:48 07.08.2014.

To što je lažni svjedok često i podmukao, ne mora se odmah, u slučaju "deceitful witness" , to tako i prevesti!

MX
Mister X
22:35 07.08.2014.

kako znamo za Pistoriusa vrjedi ite kako ona narodna u laži su "kratke noge" ! Spavao sa djevojkom čuo je nešto se šuškau kuči i vidi da je nema i gdje se nalazi provalnik baš u kupatilu na kakanju .... ženska u sjedečem položaju kada pita tko je ona odgovar ja sam. Svjestan pozicije u WC -u puca baš u tome smjeru više puta ... I kao nije kriv i nije znao gdje je a rekla mu je u par navrata doviđenja sutra odlazim zauvjek a ti trči za drugima dokle god želiš .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije