Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporno ime

Dominique Strauss-Kahn tuži svodnika zbog bordela 'DSK'

Dominique Strauss-Kahn
Foto: Press Association/Pixsell
30.04.2014.
u 19:35

Bordel Dodo Sex Club, čiji je akronim DSK, Alderweireld otvara u gradu Blatonu u Belgiji gdje je prostitucija legalna, a Strauss Kahn je u Francuskoj i nekim drugim zemljama francuskog govornog područja poznat po identičnim inicijalima

Bivši šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn tuži svodnika Dominiquea Alderweirelda jer otvara bordel čiji su inicijali 'DSK', prenosi France 24.

Bordel Dodo Sex Club, čiji je akronim DSK, Alderweireld otvara u gradu Blatonu u Belgiji gdje je prostitucija legalna, a Strauss Kahn je u Francuskoj i nekim drugim zemljama francuskog govornog područja poznat po identičnim inicijalima.

Alderweirelda su inače povezivali sa seks-zabavama kojima je Strauss-Kahn nazočio u prošlosti, a optužen je i za teško svodništvo te da je bivšeg šefa MMF-a opskrbljivao prostitutkama, što on poriče.

Odvjetnici bivšeg šefa MMF-a kazali su da svodnika tuže jer je namjerno izabrao ime koje reproducira inicijale (Strauss-Khanove, op.a.) po kojima ga svi prepoznaju, a svodnik Alderweireld pak smatra da je ime ''komercijalno briljantno''.

Podsjetimo, Dominique Strauss Kahn podnio je ostavku 2011. nakon izbijanja seksualnog skandala. Uhićen je u New Yorku zbog navodnog seksualnog napastovanja sobarice u jednom newyorškom hotelu. Kriminalne optužbe protiv njega su odbačene 2012., a sa sobaricom koja je protiv njega podigla građansku tužbu nagodio se. Navodno joj je isplatio više od 1.5 milijuna dolara.

>> Strauss-Kahn nagodbom riješio tužbu za silovanje sobarice

Komentara 1

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
13:55 01.05.2014.

DAKLE DOLARI SU BILI U PITANJU OPTUZNICE !! ONDA PRICAMO O PRAV9SUDJU PLJUC ODVJETNICI IZMISLE KAKO DOCI DO DOLARA。

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije