Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je izmišljeno

Mišura demantirala intervju: Nisam sponzoruša, nego sportašica

antonija mišura (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
14.01.2013.
u 21:30

– Džeko ima djevojku pa ne znam kako bi ona protumačila da njega izaberem – navodno je rekla Antonija

Naša košarkaška reprezentativka Antonija Mišura u razgovoru za bosanskohercegovački Express Magazin morala je izabrati između dva najbolja nogometaša susjedne države. Dopalo ju je pitanje s kime bi radije otišla na romantičnu večeru, a Šibenčanka je odgovorila.

– Obojica su markantni i uspješni. Stvarno ne znam s kojim bih se mogla ljepše provesti. Ipak, prije bi me privukao onaj tko trenutačno nije u vezi. S obzirom na to da sam čula da Džeko ima djevojku, onda ne bih njega izabrala jer tko zna kako bi to njegova djevojka protumačila. U tom slučaju, moj izbor je simpatični Spahić. On je ionako blizu mene. Rođen je u Dubrovniku, a ja u Šibeniku. Mislim da bismo se super slagali – rekla je Antonija.

No, na kraju dana hrvatska košarkašica demantirala je da je dala takav intervju.

- Nikad to nisam rekla, pogotovo ne Expressu. Sramota me što je tako nešto objavljeno. Intervju je izmišljen. Ja sam profesionalna sportašica koja se ne želi povlačiti po medijima kao neka sponzoruša - rekla je Antonija, a prenosi 24sata.

Ključne riječi

Komentara 47

PA
parasa
17:43 14.01.2013.

A. Mišura: Radije bih večerala sa Spahićem nego s Džekom.. _______ kada samo ovaj naslov pročitaš i kasnije text, onda vidiš kako novinari frazmišljaju.

MA
maxxxx
20:53 14.01.2013.

Antonija MIšura je demantirala da je dala ikakv intervju bosanskom expresu(vidite na indexu) i rekla da ne želi da se povlači po novinama kao kakva sponzoruša. ------------------------------- ovo već ima nekog smisla, više nego da je ona uopće čula zaa tu dvojicu, a još da zna i koji je u vezi

SE
Sejo
16:58 14.01.2013.

Jadni Dzeko,sve polomi noge trceci za njom,ne moze jadnik sebi naci curu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije