Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesuđeni vatreni

Zvijezda Chelseaja odbila je Hrvatsku, sada ga oštro kritiziraju: 'On nikada neće biti ključna figura reprezentacije'

International Friendly - Saudi Arabia v United States
Pablo Morano/REUTERS
28.09.2022.
u 18:34

Djed mu je porijeklom iz Hrvatske i mogao bi dobiti naše državljanstvo, ali Christian Mate je odlučio kako mu je bolje u rodnoj državi, ne može se reći da je u potpunosti pogodio...

Hrvatski nogometni savez ozbiljno se potrudio kako bi privukao Christiana Pulišića da zaigra u kockastom dresu, ali tadašnji ofenzivac dortmundske Borussije zahvalio se na ponudi.

Trenutno nastupa za engleski Chelsea, a u repezentaciji SAD-a ga kritiziraju i nisu zadovoljni njegovim trenutim prezentacijama na terenu. 

- On je jako dobar igrač, ali on nije središnja točka reprezentacije. Ljudi to moraju shvatiti, njemu se ne može vjerovati -  rekao je Brian Dunsteh, bivša zvijezda američke MLS lige. 

- Pulišić čini momčad boljom, ali on nikad neće biti Christian Eriksen američke reprezentacije. Igrač koji diktira tempo, koji povezuje, koji će stvoriti nešto opasno pred protivničkim golom. - 

Pulišić nije zabio za SAD od ožujka prošle godine protiv Jamajke, ali ostalo je još nešto vremena da povrati formu i pokaže da se i dalje radi o visokoj kvaliteti. 

>> VIDEO: Navijači na ulicama Beča uoči utakmice Austrija-Hrvatska

Komentara 7

NE
NemaDalje
07:50 29.09.2022.

Nije on odbio Hrvatsku - nego iskoristio! Kao pravi Amerikanac upotrebio je svoje korijene da se dočepa papira za Europu. Takvi nam ne trebaju!

Avatar RijekaHR
RijekaHR
13:27 29.09.2022.

VL opet želi diskreditirati HR lažnim i bombastičnim naslovima,,,, Pulišić nije odbio Hrvatsku, jer nije ni dobio poziv. Uzalud vam trud trovači,,,Neka pati kome smeta, Hvati su ponosni, patrioti, cijenjeni i priznati profesionalci, ma gdje god bili

SA
satroman
16:16 29.09.2022.

Pričalo se da je Ibra htio igrati za Hrvatsku, ali su ga odbili. Sumnjam da je to istina. Ili je? Uostalom, to ne spominje u svojoj autobiografiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije