Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Captain America

Chelsea i Liverpool jure nesuđenog hrvatskog reprezentativca

Christian Pulisic (lijevo)
Foto: DPA/Pixsell
26.11.2018.
u 19:45

Pulisic je ove sezone zabilježio osam nastupa u Bundesligi i pritom zabio jedan pogodak

Christian Pulisic, nesuđeni član izabrane hrvatske vrste koji je nedavno postao najmlađi kapetan američke nogometne reprezentacije s 20 godina i 63 dana, nalazi se na meti dva engleska kluba, Chelseaja i Liverpoola, te ga je dortmundska Borussia voljna prodati ako dobije ponudu tešku 80 milijuna eura, otkriva list The Telegraph.

Budući da trenutačno juri prema naslovi prvaka Njemačke, Borussia se ne želi odreći Pulisica već ove zime, ali ipak razmišlja o prodaji jer Amerikancu ugovor završava u ljeto 2020. godine.

Pulisic je ove sezone zabilježio osam nastupa u Bundesligi i pritom zabio jedan pogodak, a Telegraph ističe i to da će Chelsea uskoro morati napraviti prvi potez kako igrača ne bi preotela konkurencija. 

Chelseaju je to tim više u interesu budući da je Edan Hazard najavio kako postoji mogućnost da za sedam mjeseci napusti Stamford Bridge i preseli u madridski Real.

Komentara 3

FR
franjo
22:57 26.11.2018.

Nije on Hrvat . Možda su mu potomci kao što su Trumpovi iz njemačke a on nije njemac.

Avatar zagorac2
zagorac2
07:24 27.11.2018.

ima puno hrvata koji zastupaju razne drzave po svijetii stvarno su vrhunski sportasi ali ne mogu ni blizu korumpirane hrvatske i njihovih institucija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije