Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED NBA

Zubac vrlo dobar u trijumfu Clippersa nad Portlandom, Šarić porazio svoju bivšu momčad

NBA: Golden State Warriors at Los Angeles Clippers
Foto: Gary A. Vasquez/REUTERS
1/4
20.03.2023.
u 09:05

LA Clippersi trenutno drže petu poziciju Zapada, dok je Oklahoma City Thunder i dalje u izjednačenoj borbi za doigravanje.

Košarkaši LA Clippersa slavili su sa 117-102 na gostovanju u Portlandu, a Ivica Zubac je u toj pobjedi sudjelovao sa 14 koševa i 10 skokova za svoj 24. "double-double" u sezoni. Paul George je sa 29 koševa bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi, a Kawhi Leonard je ubacio 24 poena. Kod Trail Blazersa je najbolji bio Jusuf Nurkić sa 23 koša i 11 skokova.

Portland je ovim porazom sve dalje od mjesta koje vodi u razigravanje za posljednja dva mjesta u doigravanju za NBA prvaka, jer se s učinkom 31-40 nalazi na 13. mjestu. LA Clippersi sa 38-34 drže petu poziciju u Zapadnoj konferenciji.  

U borbi za doigravanje Oklahoma City Thunder je pred svojim navijačima ostvario važnu pobjedu 124-120 protiv Phoenix Sunsa. Dario Šarić je protiv bivše momčadi u igri proveo 10 minuta te ubacio četiri koša.

Mar 19, 2023; Oklahoma City, Oklahoma, USA; Oklahoma City Thunder forward Dario Saric (9) shoots against the Phoenix Suns during the second quarter at Paycom Center. Mandatory Credit: Alonzo Adams-USA TODAY Sports Photo: Alonzo Adams/REUTERS
Foto: Alonzo Adams/REUTERS

Najbolji igrač pobjedničke momčadi bio je Shai Gilgeous-Alexander sa 40 koševa. Sunsima nije pomoglo što je Devin Booker postigao 46 poena.

Oklahoma City je s učinkom 35-36 na osmom mjestu u vrlo izjednačenoj borbi za doigravanje u kojoj se u Zapadnoj konferenciji sedam momčadi nalazi unutar dvije pobjede. Phoenix je sa 38-33 na četvrtoj poziciji.

Detroit Pistonsi su poraženi na svom parketu od Miami Heata sa 112-100, a Bojan Bogdanović ponovno nije bio u sastavu domaće momčadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije