Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KORAK DO EUROPE

Zrinjski izgubio s minimalnim zaostatkom: Pred publikom u Mostaru imaju priliku izboriti Europa ligu

AUT, UEFA EL, LASK vs HSK Zrinjski
Foto: EXPA/ Reinhard Eisenbauer
1/2
24.08.2023.
u 23:22

HŠK Zrinjski već ispisuje nogometnu povijesti svoje zemlje. Do sada niti jedan klub iz Bosne i Hercegovine nije zaigrao u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja. Čak i ako ne pobjede u uzvratu, igrat će u grupnoj fazi Konferencijske lige

HŠK Zrinjski je kod LASK-a u prvoj utakmici play-offa Europa lige izgubio s 2:1. Robert Žulj je na samome početku zabio dva pogotka koja su austrijskoj momčadi donijela pobjedu. U četvrtoj minuti je prvi puta zatresao mrežu prvaka Bosne i Hercegovine, a u 12. gurnuo svoju momčad u još veću prednost.

Zrinjski je pak do svog pogotka uspio doći u 71. minuti. Tomislav Kiš je uputio ubačaj prema golu domaćina, a mrežu je zatresao Nemanja Bilbija. Austrijanci su pokušali napadati i vratiti se na dva razlike, no mostarska momčad je uspješno odbila sve njihove pokušaje.

VEZANI ČLANCI:

HŠK Zrinjski već ispisuje nogometnu povijesti svoje zemlje. Do sada niti jedan klub iz Bosne i Hercegovine nije zaigrao u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja. Ukoliko u četvrtak izbore prolaz imat će priliku zaigrati u Europa ligi. Ukoliko ne uspiju ipak će zaigrati Konferencijskoj ligi.

VIDEO Jakirović: 'Sve se odigralo munjevito. U 14 sati sam se kupao, u 15 bio na Maksimiru'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije