Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar

Jakirović je 'igrao' s momčadi koju je odlično vodio

Susret Dinama i Sparte Prag u play-offu UEFA Europske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
24.08.2023.
u 22:31

Sigurno je Jakiroviću dobro došao pljesak s tribina kad je pročitano njegovo ime, očito je odmah prihvaćen

Na svom predstavljanju novi trener Dinama Sergej Jakirović ustvrdio je da mu je momčad u dobrom stanju i dobrog raspoloženja, što je moglo biti upitno nakon onog dramatičnog ispadanja od AEK-a. Jakirović je to objasnio mogućim pozitivnim šokom zbog promjene trenera. Istina je da u dva treninga nije mogao mnogo toga napraviti, promijeniti, ali je sigurno mogao trgnuti momčad, poraditi baš na tom psihološkom aspektu za svoj jučerašnji debi na klupi Dinama.

Ono što mu je moglo olakšati jest pljesak s tribina kad je spiker pročitao njegovo ime. Čovjek nikad ne zna kako će ga prihvatiti, pogotovo jer se zna da je Bišćan bio sjajno primljen kad je stigao na klupu kao legenda Dinama.

GALERIJA Dinamo na Maksimiru slavio protiv Sparte i napravio korak prema skupini Europske lige

Susret Dinama i Sparte Prag u play-offu UEFA Europske lige
1/13

Ono što se lako moglo primijetiti jest da Jakirović "igra" s momčadi, napravio je popriličnu kilometražu uz svoju klupu, pokazivao igračima što da rade, tražio okretanje strane, pokazivao tko je slobodan, očito je jako emotivno proživljavao ovaj svoj debi.

VEZANI ČLANCI:

Momčad je vodio odlično, tjerao je da igra, da drži visoki ritam i izlazi visoko kad god se ukazala prilika. I reagirao je kako treba, nije dopustio energetski pad i već nakon sat vremena krenuo je s izmjenama igrača. Do kraja susreta napravio je svih pet promjena. Na taj put Jakirović sad može krenuti mirnije, bit će tada već deset dana trener, ima ovu odličnu utakmicu iza sebe, a u nedjelju mu dolazi Rijeka. Zacijelo će to biti još jedna emotivna utakmica za njega jer je tek otišao s klupe Rijeke i bit će jako zanimljivo vidjeti sraz naša dva jedina preostala europska kluba.

VIDEO Stigla službena potvrda: Gotovo je, Livaković napustio Dinamo

Komentara 32

Avatar Crni labud
Crni labud
22:41 24.08.2023.

A za tu istu momčad Bišćan je rekao da nema kvalitetu. A još su u međuvremenu prodali dva ponajbolja igrača. I ekipa igra kao preporođena i djeluje kao da zna što hoće. Za razliku od onog Bišćanovog trajnog bezidejnog buljenja u prazno koje je prenio i na ekipu.

FR
freeshooter
23:20 24.08.2023.

...nadam se da su Žalosna sova i Frendić zajedno odgledali tekmu, da vide kako se diže ekipa, rade pravovremene zamjene, podiže moral, kada treba prekid, kako se diše sa ekipom... još malo podići intezitet... i to je to...bravooo Jaka...

ZG
zg1985
22:47 24.08.2023.

sad se jos vise vidi koliko je biscan kriv za ispadanje od aek-a..jos uvijek ne kuzim sta mu se dogodilo u ateni..covjek je potpuno zablokirao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije