Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKSAČKI SPEKTAKL

Znate li koliko će Hrgović zaraditi od današnjeg meča? Cifra bi vas mogla neugodno iznenaditi

Filip Hrgović
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
07.12.2019.
u 09:36

Iako sve oko te priredbe izgleda luksuzno, njegova zarada, u odnosu na Joshuu i Ruiza, djeluje kao milostinja

Hrvatski boksački teškaš Filip Hrgović (27) u subotu u 18:45 sati po srednjoeuropskom vremenu u saudijskom gradu Diraja borit će se protiv 37-godišnjeg Amerikanca Erica Moline.

Bit će to našem Filipu deseti profesionalni nastup. U dosadašnjih devet borbi u svima je pobijedio. Na službeno vaganje Hrgović je došao u hrvatskom dresu i bio je tri kilograma lakši od svog suparnika. 

Hrgović i Molina će biti predborba boksačkom spektaklu između prvaka Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue koji će pokušati uzvratiti Amerikancu meksičkih korijena za poraz u Madison Square Gardenu u njihovoj posljednjoj borbi. 

Bogati Saudijci za ovaj spektakl stvorili su stadion usred pustinje za samo dva mjeseca s 15 tisuća mjesta, a cifre koje će glavni akteri zaraditi od borbe su basnoslovne. 

>>> Pogledajte Filipa Hrgovića u emisiji Večernji TV-a

Joshua će za možebitnih 12 rundi, ako ne bude prekida, zaraditi čak 60 milijuna dolara, a Ruiz pet puta manje - 12 milijuna

Koliko će zaraditi Filip Hrgović? Iako sve oko te priredbe izgleda luksuzno, njegova zarada, u odnosu na Joshuu i Ruiza, djeluje kao milostinja. 

Hrgović će za borbu zaraditi tek 15 tisuća dolara, odnosno sto tisuća kuna. Joshua će u kunskoj vrijednosti zaraditi 402 milijuna!

>>> Pogledajte povratak Hrgovića u Zagreb

Komentara 41

RO
Rope22
16:48 07.12.2019.

Opet čitaoci iz komšiluka i ostali državljani hrvatske navalili komentirati hrvatskog borca. I naravno, iskazivati svoju neskrivenu ljubav prema svemu hrvatskom.

DU
Deleted user
17:51 07.12.2019.

Neka dečko zaradi milijarde ako može, dobar je stvarno dobar puno će se o njemu još pisati i bit će cjela RH ponosna

JU
Jure1991
10:16 07.12.2019.

Vl opet u delirijumu. Kao i uostalom svaki dan.Baš jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije