Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI TRENER

Zinedine Zidane iznenadio izjavom o Modriću i veznom redu Reala

Zinedine Zidane Real
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.09.2018.
u 17:46

- Od Modrića i Kroosa tražio sam da igraju obranu tako da pritišću protivnički prostor. Za to je vrijeme Casemiro po cijelom terenu bio podrška ovoj dvojici i pokrivao ih - rekao je Zidane

Bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane kraljevski je klub vodio dvije i pol godine te osvojio sve što može. Luka Modrić bio je nositelj igre Reala, no Zidane ne smatra da je hrvatski kapetan bio ključna uloga na sredini terena.

- Od Modrića i Kroosa tražio sam da igraju obranu tako da pritišću protivnički prostor. Za to je vrijeme Casemiro po cijelom terenu bio podrška ovoj dvojici i pokrivao ih - rekao je Zidane za Uefu i dodao:

>> Pogledajte intervju s čovjekom kojem su vatreni promijenili život

- Upravo je Casemiro donosio ravnotežu. On je bio ključni igrač naše sredine terena, kako na zemlji tako i u zraku.

Zidane je na kraju prošle sezone iznenađujuće objavio da se povlači s klupe Reala. Nedavno ga se spominjalo kao novog trenera Manchester Uniteda, budući da Joseu Mourinhu ne ide najbolje.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:58 05.09.2018.

Jedino je Slobodan Milošević mogao 2 h pričat a da ništa ne kaže.Sad to pokušava i V L. 😀

MO
mobitel20
18:26 05.09.2018.

Pa sto je iznenadio !? I po cemu to "Modric nije kljucan"!? Hahaa, pa covjek samo kaze koja je uloga Cassemira. Istu tu ulugu kod Vatrenih igrao je Brozovic za Modrica i Rakitica! Pretvarate se u zutilo!

DI
Diesel
19:07 05.09.2018.

Ono sto Cassemiro igra moze igrati jos najmanje 100 igraca, a ono sto igraju Modric i Kroos, samo oni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije