Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Čačić

Želio sam vratiti Srnu, razmislio je o tome, ali i ostao pri prvoj odluci

Ante Čačić, Ivan Perišić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
29.08.2017.
u 14:57

Nakon šest utakmica, vodeći smo na tablici, iako smo igrali dvije utakmice bez gledatelja. Izuzev kiksa u Islandu, sve je bilo odlično – kazao je Čačić

Izbornik Ante Čačić osvrnuo se na situaciju uoči dvoboja kod kuće s Kosovom i u gostima s Turskom.

- Nakon šest utakmica, vodeći smo na tablici, iako smo igrali dvije utakmice bez gledatelja. Izuzev kiksa u Islandu, sve je bilo odlično – kazao je Čačić te dodao zašto je u zadnji tren pozvao Santinija:

– Kalinić me obavijestio da nije u najboljem stanju, tek je prešao u novi klub. Nije kontinuirano trenirao, pa neće konkurirati za Kosovo. Zato će uskočiti Santini.

Izbornik je objasnio situaciju s Darijem Srnom, kojeg je želio vratiti u reprezentaciju.

– Razgovarao sam sa Srnom i rekao mu da smo ostali bez Ćorluke i da se Jedvaj ozlijedio, a kako je situacija s Vrsaljkom bila lošija nego sada, kazao sam mu da bi bilo dobro da se vrati. Razmislio je, ali i ostao pri prvoj odluci.

Komentirao je izbornik i nedavni napad na Zdravka Mamića.

– To je pucanj u sve nas, bez obzira na to radimo li u nogometu ili ne. Ako ulica uzima stvar u svoje ruke, onda je država u banani.

Komentara 5

BM
branko.mihalic1
16:34 29.08.2017.

nebi mi čuvao ovce a kamoli trenirao nekog uzas na sta smo spali da vodi ovakav lik repku da ga pošalješ u pustinju nebi pjesak nasao

DU
Deleted user
15:20 29.08.2017.

Koali je uvijek sve odlično. I meni bi bilo da imam 20 000 Eura plaću.

DU
Deleted user
23:16 29.08.2017.

ač cirkusant bez pokrivaća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije