Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koristili pirotehniku

Zbog navijača zatvorili stadion St. Etiennea

St. Etienne
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
16.12.2019.
u 23:24

Tijekom utakmice lakše su ozlijeđena dva zaštitara, a nakon susreta je došlo do velike tučnjave domaćih i gostujućih navijača

Vodstvo francuske nogometne lige Ligue 1 na neodređeno je vrijeme zatvorilo stadion St. Etiennea nakon što su navijači tog kluba u nedjeljnom derbiju protiv PSG-a upotrijebili brojna pirotehnička sredstva.

Očekivalo se kako će vodstvo lige zatvoriti tribinu s najžešćim navijačima St Etiennea ili kazni klub igranjem jedne ili više utakmica bez gledatelja, ali nitko nije očekivao ovako žestoku kaznu.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

"S obzirom na posebno ozbiljne činjenice, izričemo mjeru potpunog zatvaranja stadiona", poručili su iz Ligue 1.

Tijekom utakmice lakše su ozlijeđena dva zaštitara, a nakon susreta je došlo do velike tučnjave domaćih i gostujućih navijača. PSG je pobijedio sa 4-0.

Prvu domaću utakmicu St Etienne će imati 11. siječnja iduće godine, a prije toga će odraditi tri gostovanja, dva u prvenstvu, a jedno u kupu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije