Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBOJKA NA PIJESKU

Zagreb pobjednik Kupa Hrvatske u obje kategorije

Foto: Vecernji.hr
1/4
18.06.2015.
u 15:49

Osim seniora na terenima centra održalo se kadetsko prvenstvo Hrvatske i prvenstvo najmlađih kadeta.

Na malom jezeru Jarun, na terenima centra odbojke na pijesku Zagreb, održan je Kup Hrvatske.

Osim seniora na terenima centra održalo se kadetsko prvenstvo Hrvatske i prvenstvo najmlađih kadeta. To je rezultiralo dolaskom ekipa iz cijele Hrvatske i velikim brojem utakmica na šest terena, a finalne utakmice Kupa Hrvatske bile gromoglasno praćene vjernom publikom na tribinama.

U muškom finalu zaigrali su prošlogodišnji finalisti Žnjan i Zagreb. Prvi set dobio je Žnjan, ali je na kraju Zagreb uspio preokrenuti i pobijediti.

Kod djevojaka u finalu su igrali Zagreb i Jarun. Zagreb bio bolji s obzirom na iskustvo koje ima kod igračica.

Na kraju natjecanja medalje i pehare predao je pobjednicima Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza i Damir Radeljić, izvrsni predsjednik Hrvatskog saveza odbojke na pijesku.

>> Poreč Party bio pun pogodak - vrhunska odbojka i zabava za nula kuna

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije