Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAMES RODRIGUEZ:

Zadovoljstvo je igrati uz Ronalda, nadam se da će nam donijeti još trofeja

James Rodriguez i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.08.2014.
u 17:22

- Gdje god igrao, bit ću sretan. Igrao sam i prije u veznom redu. Iako to nije uobičajeno mjesto za mene, igrat ću ono što trener Carlo Ancelotti zatraži od mene - kaže Kolumbijac.

Kolumbijac James Rodriguez napokon je odigrao prve službene minute za Real, a dogodilo se to na utakmici europskog Superkupa u kojoj su "kraljevi" pogocima Cristiana Ronalda pobijedili Sevillu sa 2:0.

- Vrlo sam sretan što mi je debi završio pobjedom. To je odlično, ali nadam se da nakon ovog dolazi još trofeja. Zadovoljstvo je igrati uz bok zvijezda kao što je Ronaldo i nadam se da ću to raditi u godinama koje su preda mnom. Nadam se da će nam Ronaldovi golovi donijeti još trofeja - rekao je James Rodrigeuz.

Igrao je na lijevoj strani veznog reda i nije mu bilo problem.

- Gdje god igrao, bit ću sretan. Igrao sam i prije u veznom redu. Iako to nije uobičajeno mjesto za mene, igrat ću ono što trener Carlo Ancelotti zatraži od mene.

>> James Rodriguez u sat vremena 'proda' čak 900 dresova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije