Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Vlade Divac želi u Kingse dovesti hrvatskog reprezentativca

Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
01.01.2017.
u 12:56

Divac dugo prati Hezonju i ima dobro mišljenje o njemu, a navodno ga je želio izabrati na NBA draftu 2015. godine, ali je Orlando bio brži.

U NBA momčadi Orlando Magica sprema se zamjena igrača u koju je uključen i naš Mario Hezonja. Hrvatski reprezentativac dobiva slabu minutažu kod trenera Franka Vogela i zbog toga nije zadovoljan.

Klubovi u kojima bi 21-godišnji Dubrovčanin mogao nastaviti karijeru američki mediji spominju Philadelphia 76erse gdje bi igrao uz Darija Šarića te  Phoenix Sunse u kojima bi mu suigrač bio Dragan Bender.

No najizglednije je da će Mario Hezonja, ode li iz Orlanda, karijeru nastaviti u Sacramento Kingsima.

Naime, već se dugo piše kako Sacramentov glavni menadžer Vlade Divac, bivši srbijanski reprezentativac, prikuplja ponude za Kingsova najboljeg igrača DeMarcusa Cousinsa, 211 cm visokog centra koga želi pola lige.

Divac dugo prati Hezonju i ima dobro mišljenje o njemu, a navodno ga je želio izabrati na NBA draftu 2015. godine, ali je Orlando bio brži.

Dogovore li se zamijeniti igrače Orlando bi za DeMarcusa Cousinsa u paketu dao Marija Hezonju i Nikolu Vučevića.

Komentara 3

Avatar Diavolo
Diavolo
16:15 01.01.2017.

Vlade je vrlo inteligentan tip, kaze u jednom intervju Obradovic Zelimir

KA
Karizma
21:18 01.01.2017.

To nema veze sa istinom vec prosrpski novinari peru obraz toga mrzitelja Hrvata i Hrvatske

ĆA
ćaćaća
15:15 01.01.2017.

onaj vlada koji je trgao hrvatske zastave?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije