Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivost s poljuda

Vjerovali ili ne! Član Nadzornog odbora Hajduka tužio klub

Torcida
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
10.02.2015.
u 11:22

Eduardo Reja još uvijek je prvi favorit za mjesto trenera. Ako Talijan ne pristane, i dalje u Splitu žele na klupi stranog stratega.

Samo u Hajduku može se dogoditi da klub tuži aktualni član Nadzornog odbora. Vjerovali ili ne, ali to je istina, Petroslav Sapunar, član Nadzornog odbora, tužio je Hajduk zbog neisplaćenih naknada od tri tisuće kuna mjesečno. Krenimo redom, Sapunar, inače zet nekadašnjeg gradonačelnika Željka Keruma, još u ono vrijeme stolovanja Joška Svaguše bio je predsjednik Nadzornog odbora, a u novom NO-u postao je član, i to predstavnik malih dioničara.

Kerumov čovjek

Naravno, nitko ne zna tko ga je odredio da predstavlja male dioničare, vjerojatno sam Kerum, koji je i dopustio da navijači biraju Nadzorni odbor pa mu je napravljen ustupak da ubaci Sapunara. Odmah je novi NO, pod predsjedanjem Josipa Paladina, donio odluku da neće uzimati te naknade od tri tisuće kuna mjesečno, ali s tom odlukom Sapunar se nije složio. No, predsjednik uprave Marin Brbić nije mu isplaćivao taj novac, pa se Sapunar, od straha zbog zastare, odlučio na tužbu. Više od tri godine zbraja Sapunar svoju naknadu, Hajduk mu je dužan preko 100 tisuća kuna. Inače, Sapunar je u Nadzornom odboru nebitan član, kojeg rijetko konzultiraju za bilo kakve važnije odluke. Uvijek je bio u tretmanu "Kerumova čovjeka"...

S takvim se stvarima Hajduk mora baviti u važno vrijeme potrage za trenerom. I dalje je kandidati broj jedan Edoardo Reja, koji čeka da mu se Hajduk javi. Financijski jaz za sada je predubok.

Vukas vodi u Mladini

Hajduk će do srijede odlučiti, čekati da Reja malo spusti svoje zahtjeve. Ako Reja ne dođe Hajdukova želja i dalje ostaje stranac. Domaći treneri baš i nisu prva opcija, neki su nazvani i rečeno im je da nisu kandidati... Naravno, puno je onih koji se nadaju, životopisi stižu sa svih strana. Čak su i neki srpski treneri ozbiljno shvatili tu Hajdukovo želju za strancem na klupi, pa se javljaju preko posrednika. Ono što je sigurno, u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske, na gostovanju kod Vinogradara na klupi će biti Hari Vukas, a pomoćnik mu je Jakša Krstulović.

>> Panika u Poljudu: Tudor nekoliko dana prije nastavka prvenstva napustio Hajduk!

Komentara 17

CE
cenzura
11:38 10.02.2015.

U klubu kojeg vodi ulica ništa nije čudno pa ni ovo!

MU
mukadilo
11:37 10.02.2015.

u hajduka se kunu a ne daju ni kunu!...smijesan klub s smijesnim vodstvom i jos smijesnijim navijacima...

IS
istina00
11:40 10.02.2015.

aeeee....bolje para u džepu nego bila boja na majici :-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije