Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMIRAN POČETAK SEZONE

Marca: Viniciusova ozljeda prilika je za veliki povratak Luke Modrića i pomirenje s Ancelottijem

Spain - LaLiga - Athletic Bilbao v Real Madrid
Foto: VINCENT WEST/REUTERS
1/3
29.08.2023.
u 15:03

"Ancelotti može vratiti u prvu momčad Modrića ili Kroosa tako da taktiku promijeni u 4-2-2. Bellingham bi onda postao napadač uz Rodryga. Hrvat ili Nijemac bili bi u vezi uz Tchouaménija, Camavingu i Valverdea", piše španjolska Marca

Luka Modrić proživljava težak početak nove sezone španjolskog prvenstva. U tri utakmice je odigrao svega 58 minuta, a naljutio je i trenera Real Madrida, Carla Ancelottija kada je izvođenje penala protiv Celte prepustio Rodrygu iako mu je sam Ancelotti naložio da ga sam izvede.

Međutim, na odnose u momčadi mogla bi utjecati ozljeda Viniciusa Juniora. Prema pisanju Marce: "Ancelotti sada mora odlučiti hoće li za idućih mjesec i pol, koliko neće biti Viniciusa, njega zamijeniti drugim napadačem ili će ustuknuti pred hijerarhijom. Odnosno, iskoristiti ispadanje iz momčadi napadača Vinija da u prvi sastav vrati legendarne veznjake Modrića ili Kroosa."

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Spain - LaLiga - Athletic Bilbao v Real Madrid
1/19

Pretpostavlja se da će Vinicius izostati sa pet utakmica španjolske prve lige i jedne utakmice Lige prvaka. To bi moglo dovesti do promjene formacije i otvoriti prostor za Luku Modrića i Tonija Kroosa. "U 4-2-3-1 kao protiv Celte za vikend, iza Joselua, kao isturenog napadača, su Valverde, Bellingham i Rodrygo. Ancelotti može vratiti u prvu momčad Modrića ili Kroosa tako da taktiku promijeni u 4-2-2. Bellingham bi onda postao napadač uz Rodryga. Hrvat ili Nijemac bili bi u vezi uz Tchouaménija, Camavingu i Valverdea", piše Marca.

VEZANI ČLANCI:

Pretpostavljaju i da postoji mogućnost povratka na staru formaciju 4-3-3, čime bi se u sredini otvorilo mjesto za Modrića ili Kroosa. Modrić, naravno, ne želi sjetiti na klupi. Španjolci ističu kako bi njegovo vraćanje u prvu postavu moglo izgladiti odnose u svlačionici.

VIDEO Štimac dao žestok intervju: 'Nisam došao lizati stražnjice. Moram reći istinu. Suočite se s njom'

Komentara 2

NE
Nemanadimak
15:36 29.08.2023.

Koje gluposti pisete! Nema Modric nikakvih probleme sa Ancelotijem a svakako ce se vratiti jer uskoro ce se ispuhati ovi novi i krece liga Sampiona te ce se igrati paralelno vise natjecanja. Ovo je bila dobra prilika da se novi uigraju sa slabijim ekipama i osjete ugodjaj RM. Molimo vas za objektivno izvjestavanje.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:40 29.08.2023.

zašto bi Luka imao problema s trenerom u 38oj godini života? Ima para, ima karijeru, ima rezultate. Potpisao je jednogodišnji ugovor za kraj karijere u Realu. Treba pomagati mladima, dati savjete, biti im stariji brat. Ima daleko skupljih veznih u klubu, ima daleko mlađih igrača. Luka zna da je maratonac koji trči počasni krug. Real inače nikada nije imao poštovanja prema senatorima. Činjenica da su mu ponudili ovaj ugovor je veoma glasno hvala za sve što je za njih do sada napravio. Ovo je samo uvod u njegovu mirovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije