Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treće poluvrijeme

Štimac i kapetan Srna žestoko se posvađali nakon utakmice!

makedonija hrvatska (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
12.10.2012.
u 23:13

Izbornik je tražio od kapetana da ode pozdraviti navijače, što je ovaj odbio jer su zviždali Sammiru.

Dvoboj Makedonije i Hrvatske imao je i svoje treće poluvrijeme. Naime, nakon utakmice žestoko su se posvađali izbornik Igor Štimac i kapetan Darijo Srna. Razlog? Navijači. Štimac je tražio od kapetana i igrača da odu pozdraviti navijače nakon pobjede, što je Srna odbio navodeći kako ih ne želi pozdraviti jer su neki od njih zviždali Sammiru. No, na kraju je Štico uspio nagovoriti Srnu da ode sa suigračima do tribine s hrvatskim navijačima.

- Srni sam objasnio da to nisu svi nego samo skupina huligana. Igrači su sad još čvršći i odlučniji, spremni poginuti za hrvatski dres. Razumljiv je bio bijes mojih igrača, stali su u zaštitu Sammira. Ali, isto tako igrači moraju znati da je riječ o skupini huligana koja se smjestila na dijelu tribine s našim pravim navijačima! I zato sam tražio od igrača da budu veći od te skupine huligana, jer oni nisu ništa drugo nego obični huligani, koji sramote Hrvatsku gdje god stignu! A one druge, naše prave navijače, trebao je ići pozdraviti i to su igrači i napravili! - rekao je Štimac i nakon toga krenuo u obračun s huliganima.

- Sramota je što huligani rade! Ako nas nisu slomili dosad, neće ni sad, ja sam tvrd orah, nekima mora doći iz guzice u glavu da svatko tko je kvalitetan može igrati za Hrvatsku. Igrači su primili Sammira dobro, stali su uz njega - naglasio je izbornik, a onda se malo još osvrnuo na utakmicu:

- Utakmicu smo odigrali vrlo zrelo, kako mogu samo velike momčadi. Predviđao sam remi Srbije i Belgije, ali naša će utakmica sa Srbijom biti posve drugačija.

A o Rakitiću je dodao:

- Naslijedio sam Rakitića na defenzivnom veznom (što nije točno?!, nap. a.), a on je najbolji na krilu ili iza napadača. Moja terapija (misli na to što ga je izbacio iz momčadi nakon utakmice s Makedonijom u Zagrebu, nap. a.) uspjela je.

Komentara 85

Avatar El Indio
El Indio
23:23 12.10.2012.

Dobro je napravio Srna, ovi koji su zvizdali Sammiru ne zasluzuju pozdrav

LI
live
23:23 12.10.2012.

Tip igra dovoljno dobro da bude u repki, to je i pokazao nocas. Nadam se da mu nece vise zvizdati.

MM
mad max
23:20 12.10.2012.

Ovi koji su zvizdali,,,kladim se nemaju ni osnovne skole !!!! kultura im ostala u stali,,,kod kuce !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije