Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo se zaletio

Ćiro se dogovorio s Medićem, ostaje u Zagrebu!

Ćiro Blažević (1)
Igor Kralj/Pixsell
30.12.2012.
u 13:42

- Malo sam izletio s izjavama, ispričavam se i gradonačelniku Bandiću, od kojeg očekujem da će podržati klub

Nakon jednosatnog razgovora s predsjednikom kluba Draženom Medićem, Ćiro Blažević odlučio je ostati u Zagrebu i nastaviti s akcijom spašavanja kluba.

- Nismo još sve dogovorili, ali smo na dobrom putu. Malo sam izletio s izjavama, ispričavam se i svom prijatelju, gradonačelniku Bandiću, od kojeg očekujem da će podržati klub. Ali, neki su me i krivo interpretirali, kao da je meni samo do love. Lova nije problem, love nema - u svom je stilu ispalio Ćiro.

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:42 30.12.2012.

Sad me stvarno razocaro.... Ciro ,tko da te vise uzme za ozbiljno,svi ce reci,ah cuj sto lupeta senilni starac... I vragu bi dusu proda...

FL
fliegenderstern
19:36 30.12.2012.

Daj više prestanite iz proračuna financirat sport..pa toga nema u Tunguziji. Ako imate prosječno vi i Lokomotiv 270 gledatelja (na domaćim utakmicama što bi trebao biti izvor financiranja) - po kojoj j***noj osnovi ti klubovi dobijaju milijun eura ukupno od proračuna? Kakve vi uopće imate prihode i od čega? Pa daj srežite troškove i pokrijte se s tim koliko imate i gotovo, a ne za svaku piz**ariju koju napravite žicat od države. Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije