Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADNUT U ZAGREBU

HNS reagirao nakon napada na Krovinovića: 'Zabrinuti smo zbog ovoga, treba pronaći odgovorne'

Split: SuperSport HNL, 32. kolo, HNK Hajduk - NK Rudeš
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
26.05.2024.
u 18:08

"Pozivamo širu sportsku zajednicu da se ujedinimo u osudi nasilja i promoviramo vrijednosti fair playa, poštovanja i zajedništva koje su temelj našeg sporta", navodi HNS u priopćenju

U subotu navečer je u toaletu restorana u Zagrebu napadnu igrač Hajduka, Filip Krovinović. Incident se dogodio nakon utakmice 36. kola Hrvatske nogometne lige u kojoj je Hajduk svladao Lokomotivu rezultatom 5:2. Splitski klub je objavio službeno priopćenje o napadu. Nije poznato je li policija identificirala počinitelje, no prema neslužbenim informacijama riječ je o tri osobe.

Nakon incidenta reagirao je i Hrvatski nogometni savez. "Hrvatski nogometni savez izražava zabrinutost i žaljenje zbog fizičkog napada na nogometaša Hajduka, Filipa Krovinovića, koji se dogodio sinoć u Zagrebu. Hrvatski nogometni savez primio je na znanje kako je sinoć u Zagrebu fizički napadnut nogometaš Hajduka i bivši mladi hrvatski reprezentativac Filip Krovinović", pišu iz Saveza.

VIDEO Zlatko Dalić o Jošku Gvardiolu: Igrat će na lijevom boku, s razlogom je najskuplji igrač svijeta

"Smatramo da za ovakav čin ne postoji niti može postojati bilo kakvo opravdanje. HNS uvijek oštro osuđuje svaki oblik nasilja, a u stalnoj komunikaciji s nadležnim institucijama ističemo važnost da se pronađu i procesuiraju pojedinci odgovorni za ovaj incident, kako ne bismo dozvolili daljnje podjele u nogometu i cijelom društvu", navode iz HNS-a pa zaključuju:

"Pozivamo širu sportsku zajednicu da se ujedinimo u osudi nasilja i promoviramo vrijednosti fair playa, poštovanja i zajedništva koje su temelj našeg sporta." Kako je Večernji list doznao, u restoranu je bio na sastanku sa svojim menadžerom koji je kasnije potvrdio kako je s igračem sve u redu.

GALERIJA Hajduk svladao Lokomotivu s visokih 5:2

Split: SuperSport HNL, 32. kolo, HNK Hajduk - NK Rudeš
1/10

Komentara 1

UK
ukrajina
20:13 26.05.2024.

Prije pronađite odgovorne za napad na policiju na A1 i kaznite ih !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije