Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo nitko nije očekivao

VIDEO Manekenka se pojavila u haljini s motivom Isusa Krista, nastala nova drama u Cannesu

Foto: Twitter screenshot
1/3
26.05.2024.
u 15:02

- "Zašto ova zaštitarka tako postupa sa ženama drugačije boje kože?", "Znači li to da festival u Cannesu dozvoljava i odobrava ovakvo ponašanje osiguranja, posebno ove gospođe koja je jednako postupala i s Kelly Rowland?" - neki su od komentara bijesnih obožavatelja koji su osudili ponašanje članice osiguranja festivala.

Osim kvalitetnih filmova i prve Zlatne palme za Hrvatsku, ovogodišnji 77. po redu filmski festival u Cannesu obilježili su skandali s crvenog tepiha. Naime, društvenim mrežama proširila se snimka koja prikazuje glumicu i bivšu Miss Universe iz Dominikanske Republike Massiel Taveras u sukobu s članicom osiguranja čiji identitet javnosti nije poznat. 

Svestrana Massiel prisustvovala je premijeri filma 'Grof Monte Cristo', a prije projekcije prošetala se poznatim crvenim tepihom i stepenicama u upečatljivoj crnoj haljini dizajnerice Gianinne Azar s četiri metra dugim bijelim, svilenim šlepom koji na sebi sadrži motiv Isusa Krista. Glumica i redateljica, kako piše na njenom Instagram profilu, privukla je pažnju svih prisutnih, a pogotovo članova osiguranja. Prilikom penjanja po stepenicama bivša misica je pokušala dodatno istaknuti lik na šlepu, no zaštitarka i njezine kolege počeli su je požurivati, na što je uslijedila poprilično burna reakcija Taveras.

 

Foto: Profimedia

 

 

Ovaj sukob prokomentirali su korisnici društvene mreže Twitter: - "Drago mi je što ju je odgurnula", "Polako se nazire obrazac", "Ova zaštitarka mora biti odmah otpuštena", "Koji je njezin problem?", "Zašto ova zaštitarka tako postupa sa ženama drugačije boje kože?", "Znači li to da festival u Cannesu dozvoljava i odobrava ovakvo ponašanje osiguranja, posebno ove gospođe koja je jednako postupala i s Kelly Rowland?" - neki su od komentara bijesnih fanova koji su osudili ponašanje članice osiguranja festivala. 

 

GALERIJA: Kelly Rowland sukobila se sa zaštitarkom u Cannesu, fanovi tvrde: 'Trebali bi je otpustiti'

1/6

 

Zanimljivo, riječ je o istoj zaštitarki koja je prije par dana ušla u verbalni sukob s još jednom zvijezdom na crvenom tepihu. Naime, pjevačica i glumica Kelly Rowland (43) uoči premijere talijanskog filma 'Marcello Mio' verbalno se sukobila s članicom zaštitarske službe festivala. Video događaja postao je viralan, a sada su se pojavile nove informacije i to od aktera izravno uključenih u situaciju.

Rowland je za Associated Press prokomentirala svoje viđenje situacije: - Žena zna što se dogodilo, i ja znam što se dogodilo. Imam granice, tih granica se držim i to je to - ispričala je Kelly novinarima, pa nastavila: - Bilo je i drugih žena koje su bile na tom tepihu, koje nisu baš izgledale kao ja, i nisu ih grdili, gurali ili im rekli da siđu. Založila sam se za sebe, i ona se također založila za sebe - završila je Rowland veoma sugestivnu izjavu za javnost.

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Zaštitarka je podigla ruku i agresivno pokušala usmjeriti bivšu članicu grupe Destiny's Child prema dvorani u kojoj će se prikazati film. Taj postupak nije se svidio 43-godišnjoj Amerikanki, koja je prijetećim prstom upozorila ženu pred prisutnima. U međuvremenu se oglasila i stručnjakinja za čitanje s usana i otkrila riječi koje je Kelly uputila osiguranju. Prema njoj, interakcija je započela kad je zaštitarka pjevačici stala na haljinu, na što joj je Rowland odgovorila: "U redu je". Međutim, članica osiguranja potom je učinila nešto što je očito razbijesnilo zvijezdu, koja joj je potom odbrusila "Nisi mi ti mama"

Za Daily Mail su progovorili izvori bliski pjevačici. Oni pak tvrde: - Osobe kojima je posao usmjeravanje zvijezdi u šetnji crvenim tepihom bile su agresivne i Kelly je to pokušala ignorirati. Prekipjelo joj je kad je stigla do zadnje žene, koja je bila bezobrazna i micala ju dok je pozdravljala obožavatelje i pomagala paparazzima da je slikaju - rekli su.

Inače, ovo nije prvi incident u kojem je 43-godišnja pjevačica sudjelovala ove godine. Mediji su već pisali o njezinom napuštanju emisije Today iz razloga što nije bila zadovoljna garderobom. - Kelly i njezin tim nisu bili sretni. Nije im se svidjela garderoba pa se povukla iz emisije. Voditeljica je tog jutra ostala bez glavne gošće, rekao je tajni izvor i otkrio da su producenti emisije Rowland ponudili nekoliko alternativnih opcija, no ona ih je odbila.

 

 

VIDEO: Sea Star zaplesao Rim Tim Tagi Dim uz Baby Lasagnu

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Asterix
Asterix
15:47 26.05.2024.

Nije stvar u boji kože. Osiguranje se preplašilo da se ne uvrijede štovatelji Muhameda.

Avatar Seurat
Seurat
17:33 26.05.2024.

Jasno je da ne smiješ biti službenica Isusa Krista. Službenica wokenjaca je poželjno.

LI
Libela
17:26 26.05.2024.

Već su dosadni s tim rasističkim spikama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije