Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BIO TAKAV PLAN

Evo tko je najzaslužniji za preokret u slučaju Luke Modrića: 'Prišao mu je i rekao jednu rečenicu'

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/3
26.05.2024.
u 11:52

- Hrvat je uvjerio sve oko njega, ali najprije samog sebe, da se može prilagoditi novonastaloj situaciji i planovima koji kod nekih nisu uključivali njegov ostanak u klubu - piše španjolska Marca

Nakon što se Toni Kroos oprostio od stadiona Santiago Bernabeu u subotu navečer protiv Betisa, španjolski list Marca pozabavio se pitanjem preostale trojice igrača madridskog Reala kojima ovog ljeta ističu ugovori s kraljevskim klubom. Kapetan Nacho, njegov asistent Luka Modrić i Lucas Vazquez i dalje nemaju službeno potpisan ugovor za sljedeću sezonu, iako se nagađa da bi neki od njih mogli ostati u klubu.

Prije svega, trebao bi ostati Luka Modrić. Fantastični hrvatski as napravio je pravi mali preokret u razmišljanjima, kako navijača Reala, tako i samog trenera Carla Ancelottija. Talijanski stručnjak bio je uvjeren da će barem jedan od iskusnog dvojca u sredini terena (Modrić - Kroos) ostati u klubu i sljedeće sezone. Nakon odluke Nijemca da se ostavi nogometa nakon Eura, jasno je da bi Modrić trebao biti taj koji će svoju "desetku" na leđima nositi i u kampanji 2024/25.

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
1/19

Oproštaj Kroosa od Realove publike bio je jako emotivan, na terenu su bila i njegova djeca pred kojima se rasplakao, a poseban trenutak dogodio se upravo između njega i Modrića. Zagrlio je Kroos kapetana vatrenih i prije utakmice, nakon što su mu igrači Reala i Betisa priredili svečani špalir. Zagrljaj je pao i u 86. minuti kada je Kroos izlazio iz igre uz "standing ovation" punog Santiago Bernabeua te Modriću predavao kapetansku vrpcu.

Marca je u današnjem broju naznačila kakvu budućnost ima Modrić u Realu nakon Kroosovog odlaska, a napisali su i posebnu rečenicu koju je Modrić rekao treneru Ancelottiju:

- Hvala ti Carlo, hvala za sve - rekao je Modrić Ancelottiju ranije ovoga tjedna.

- Hrvat je uvjerio sve oko njega, ali najprije samog sebe, da se može prilagoditi novonastaloj situaciji i planovima koji kod nekih nisu uključivali njegov ostanak u klubu. Real se pripremao na život bez njega, no Modrić je ostavio po strani sve loše trenutke koje je doživljavao u prvom dijelu sezone. Opet je postao važan, a kad je tako, odlučio je nastaviti u Realu. Iako je Ancelottiju važno da na terenu ima mlade talente, stao je iza Modrića pa se njegov ostanak mora barem malo pripisati i Ancelottiju - piše Marca.

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
11:55 26.05.2024.

Najzaslužniji je Luka Modrić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije