Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJ

Večernji doznaje: Napad na Krovinovića dogodio se u prisustvu njegovog menadžera!

Valencia: Prva utakmica doigravanja UEFA Konferencijske lige, Villarreal CF - HNK Hajduk
Foto: Omar Arnau/PIXSELL
1/3
26.05.2024.
u 15:37

Neslužbeno doznajemo kako je reakcija Hajduka ražalostila i Krovinoviću bliske ljude, posebno jer su se mnogobrojni gosti i Zagrepčani ispričavali napadnutom Krovinoviću

Večernji list još čeka službeno policijsko priopćenje vezano za fizički napad na jednog od stožernih igrača Hajduka Filipa Krovinovića o kojem se zasad oglasio HNK Hajduk. Službeni Hajduk objavio je kako su Krovinovića napali navijači protivničkog kluba ne navodeći o kojem je klubu riječ, osudivši pri tom samo nasilje koje hajdukovci trpe u Zagrebu, iako je riječ o nedopustivom incidentu bez obzira na mjesto događaja. 

Neslužbeno doznajemo kako je takva reakcija Hajduka ražalostila i Krovinoviću bliske ljude, posebno jer su se nakon napada koji se dogodio u jednom kafiću mnogobrojni gosti i Zagrepčani ispričavali Filipu i ime trojice napadača koji su ga s leđa napadali dok se kretao prema wc-u te potom pobjegli. Također su se mnogi od gostiju želeći slikati s Krovinovićem koji nije pretrpio ozljede i osjeća se dobro. 

U kafić je došao vidjeti svog prijateja Marijana Šišića koji ujedno i skrbi o njegovoj karijeri. On je samo kratko kazao da je s Filipom sve u redu 

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar white socks
white socks
17:31 26.05.2024.

Smiješno. Netko mi nešto prigovorio. Možete zamisliti kako bi prošao igrač Dinama u Splitu?!? Ne može se to ni zamisliti. Oni su napadali čak i Janicu, Rakitića...

JO
JohnM
17:57 26.05.2024.

Admin uporno briše, a ja ću objavljivati, barem dok netko ne ispravi tekst. "...doživio je fizički napad na sebe..." Zaposlite lektora pod hitno!

AL
AlfaMike
16:35 26.05.2024.

Zbog ovakvih situacija nikad, ali baš nikad, neću imati pištolj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije