Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU SLAVILI

VIDEO Jakirović konačno zapjevao s navijačima. Usprkos brojnim izazovima, postigao je monumentalni uspjeh

Nogometaši Dinama na Trgu bana Jelačića s navijačima proslavili naslov prvaka Hrvatske
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/116
27.05.2024.
u 00:05

"Ostajem u Dinamu. Naravno, u nogometu je sve moguće, trener je uvijek spreman, ali imamo ovdje još posla. Napravit ćemo dobar prijelazni rok", rekao je trener Dinama, Sergej Jakirović

Dinamo je turbulentnu sezonu punu uspona i padova završio velikim slavljem na Trgu bana Josipa Jelačića. Plave su u radosti, veselju i užarenoj atmosferi dočekale tisuće navijača. Pjevalo se i plasalo, a pridružili su se igrači i trener Sergej Jakirović. Osobito je često na udaru kritika i poziva za ostavkom bio strateg Dinama.

Ipak, uz podršku Uprave i novog predsjednika kluba Velimira Zajeca, Jakirović se održao na klupi, a njegova je momčad ispadanjem iz Konferencijske lige pokazala koliko može postići kada samo imaju vremena za normalne treninge. Brzo su nanizali pobjede i uzeli prvo mjesto. Ključnim pobjedama izbacili su Hajduk i Rijeku te obranili naslov. Čitavu priču zaokružii su osvajanjem Kupa novim slavljem na Rujevici.

VIDEO Jakirović osvojio još jedan pehar s Dinamom pa poveo pjesmu na slavlju u Zagrebu

"Nije bilo lako, ali na kraju smo uspjeli, osvojili smo dvostruku krunu, to je jedino važno. Hvala vam na ovakvom dočeku, ispunio mi se san, da u gradu u kojem živim dođete u ovakvom broju. Zahvaljujem vam se u ime cijele momčadi," kazao je s pozornice trener Sergej Jakirović koji je poveo pjesmu "Nebo se plavi". Navijači su trenera konačno pratili, a čini se da će priliku podržati ga imati i iduće sezone.

"Ostajem u Dinamu. Naravno, u nogometu je sve moguće, trener je uvijek spreman, ali imamo ovdje još posla. Napravit ćemo dobar prijelazni rok", rekao je trener čija je momčad sve do kraja prvenstva ostala neporažena te tako uzela dva teško izborena, ali time još slađa trofeja.

GALERIJA Dinamov spektakl u Zagrebu! Tisuće su u žarenoj atmosferi slavile s maksimirskim dečkima

Nogometaši Dinama na Trgu bana Jelačića s navijačima proslavili naslov prvaka Hrvatske
1/116

Komentara 1

Avatar southman
southman
07:16 27.05.2024.

Čestitke Dinamu. Ali nemojmo se lagati. Nije Dinamo toliko velik koliko su svi ostali u ligi totalno jadni i nemoćni. rijeka je jedina pokazivala znakove života ali je zbog mladosti i neiskustva vrlo lako pala u ključnim utakmicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije