Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NAKON UTAKMICE

Boysi nisu povezani s napadom na igrača Hajduka. Sramotni napad odjeknuo je Hrvatskom

Zagreb: Navijači na tribinama tijekom utakmice HNK Dinamo - HNK Rijeka
Goran Stanzl/PIXSELL
26.05.2024.
u 16:57

Večernji list je doznao kako je Krovinović u lokal došao ao vidjeti svog prijatelja Marijana Šišića koji ujedno i skrbi o njegovoj karijeri. Premda su igrača napala tri osobe, doznajemo kako je s njime sve u redu

Dinamova navijačka skupina Bad Blue Boysi ne stoje iza subotnjeg napada na igrača Hajduka, Filipa Krovinovića. Napad se dogodio u Zagrebu u toaletu restorana, nakon utakmice zadnjeg kola HNL-a koju je Hajduk u subotu igrao u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive. Hajduk je u priopćenju naveo da su počinitelji protivnički navijači, no poznato je samo kako je riječ o tri osobe.

Napad nije imao veze s utakmicom na Kranjčevićevoj, no Bad Blue Boysi navode kako nije riječ o njihovim članovima. Još uvijek nema službenih informacija o čitavom događaju obzirom da zagrebačka policija nije objavila priopćenje o incidentu. Krovinović je prošao bez ozbiljnih ozljeda, a još uvijek nije poznato je li policija identificirala počinitelje.

VIDEO Zlatko Dalić o Jošku Gvardiolu: Igrat će na lijevom boku, s razlogom je najskuplji igrač svijeta

Večernji list je doznao kako je Krovinović u lokal došao vidjeti svog prijatelja Marijana Šišića koji ujedno i skrbi o njegovoj karijeri. On je samo kratko kazao da je s Filipom sve u redu. 

"U Petrinji sam kod majke. Nisam bio u Zagrebu. Čuo sam se s Filipom i sve je u redu s njim. Ne mogu vjerovati da se ovakve stvari i dalje događaju. Danas će i on stići u Petrinju", rekao je Krovinovićev otac Jasenko.

GALERIJA Hajduk petardom svladao Lokomotivu i zaključio tešku sezonu

Zagreb: Navijači na tribinama tijekom utakmice HNK Dinamo - HNK Rijeka
1/10

 

Komentara 6

KU
Kujttim
17:56 26.05.2024.

Poznati i kvalitetni nogometaši, primjerice, Christiano Ronaldo, uvijek ima osobno osiguranje, upravo iz razloga da mu se ne bi dogodile ovakve neugodnosti. Dakle, po meni je normalno da Krovinović investira u vlastitu sigurnost. Ne znam da li je bilo naznaka da bi se ovakav incident mogao dogoditi i što je prethodilo tuči, ali imati tjelohranitelja, vozača, vlastitoh osobnog trenera nije izmišljotina nego potreba. Evo, recimo Marko Livaja. On ima ličnu šoferku Iris i može nesmetano konzumirati alkohol, ići po večerama, nikada neće imati neugodnosti u prometu.

Avatar Ričard
Ričard
17:01 26.05.2024.

Boysi nisu bili u Ateni

Avatar Moodleen
Moodleen
17:28 26.05.2024.

A ko je taj ...ović?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije