Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
99 POSTO

Vieira: Sigurno je, idem u Manchester City

Patrick Vieira
AFP
05.01.2010.
u 09:24

Patrick Vieira, 33-godišnji vezni nogometaš milanskoga Intera, izjavio je da je sasvim blizu prelaska u engleski klub Manchester City.

Cijelu je ovu sezonu Vieira nezadovoljan u Interu jer uglavnom grije klupu i nije u prvim kombinacijama trenera Josea Mourinha za početnu momčad. Dugo je njegov odlazak najavljivan, a sada je na samom pomolu.

- Razgovori su 99 posto zgotovljeni. Mislim da ću još ovoga tjedna otići u Manchester City - rekao je francuski nogometaš.

Vieira bi trebao otići na posudbu u momčad koju vodi talijanski strateg Roberto Mancini, isti trener koji je bio na čelu Intera kada je Francuz dolazio na San Siro.

Podsjetimo da je Vieira od 1996. do 2005. godine igrao u Premiershipu, u Arsenalovu dresu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije