Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV POGODAK!

VIDEO Spektakularan gol Medića u debiju za Ajax: Pogledajte kako je slomio protivnike

Gol Medić
Screenshot twitter
12.08.2023.
u 21:43

Tri minute prije sjajnog udarca Jakova Medića su gosti zabili za vodstvo. Zatim je Medić primio loptu na 35 metara. Protivnički igrači nisu ga dobro čuvali što mu je dalo priliku da ju povuče, snažno udari i zatrese mrežu za izjednačenje

U svome službenom debiju za amsterdamski Ajax, hrvatski nogometaš Jakov Medić (24) zabio je gol kakav se rijetko viđa. Do sada je igrao za njemačkog drugoligaša St. Paulija.

U prvoj postavi nizozemske momčadi zaigrao je u prvom kolu nizozemske nogometne lige u utakmici protiv Heraclesa. Spektakularan pogodak je zabio za izjednačenje Ajaxa u osmoj minuti sudačke nadoknade prvoga poluvremena.

VEZANI ČLANCI:

Tri minute prije su gosti zabili za vodstvo. Zatim je Medić primio loptu na 35 metara. Protivnički igrači nisu ga dobro čuvali što mu je dalo priliku da ju povuče, snažno udari i zatrese mrežu za izjednačenje.

Snimku pogotka možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Grci: Otkriven uzrok i točno vrijeme smrti grčkog navijača. Našao se među sukobljenim huliganima

Komentara 2

BI
billynik
22:34 12.08.2023.

Odmah s njim u reprezentaciju, ne znam što Dalić još čeka.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
22:03 12.08.2023.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije