Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOOOOOOOL!

VIDEO Rotterdam gori! Pašalić dovodi Hrvatsku na vrata raja, pogledajte pogodak

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/123
14.06.2023.
u 22:18

Hrvatska i Nizozemska od 20.45 na legenradnom stadionu De Kuip igraju polufinale Lige nacija. Andrej Kramarić zabio je u 55. minuti iz jedanaesterca za izjednačujućih 1:1, a prije toga u 34. minuti povela je Nizozemska preko Malena. Kao što su nas navikli vatreni se vraćaju u život i prave preokret! Pašalić zabio nakon izvrsne asistencije Ivanušeca pred sama vrata Nizozemaca.

>> VIDEO POGOTKA OVDJE

>> UTAKMICU PRATITE OVDJE

Cijelo prvo poluvrijeme prošlo je u opreznoj igri s obje strane i teško se dolazilo u prave prilike. U uvodnih 15-ak minuta posjedom je dominirala Nizozemska, bez prave šanse, a nakon toga je bolje zaigrala Hrvatska. No, osim nekoliko kornera i prije svega proboja preko lijeve strane, hrvatski igrači nisu ozbiljnije zaprijetili.

U 31. minuti je lukavo pokušao poentirati Andrej Kramarić, ali nije uspio, dok je odmah potom na drugoj strani zaprijetio Koopmeiners, ali je pucao preko vrata.

GALERIJA: Polufinale Lige nacija: Hrvatska - Nizozemska

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/147

Nizozemska je ipak povela u 34. minuti kada su domaći igrači razvukli hrvatsku obranu, lopta je došla do Donyella Malena, a on je precizno pogodio suprotni kut za 1-0 Nizozemaca. Do kraja prvog dijela još se u jednoj polušansi našao Kovačić, no na odmor se otišlo uz minimalnu prednost domaćina.

VEZANI ČLANCI:

 

U četvrtak, u Enschedeu s početkom u 20.45 sati, drugu polufinalnu utakmicu završnice Lige nacija igraju Španjolska i Italija. Poraženi će potom igrati dvoboj za treće mjesto u nedjelju od 15 sati, dok je finale na programu u nedjelju od 20.45 sati.

VIDEO: Ivana Knoll došla je podržati vatrene u borbi za finale Lige nacija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije