Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA 'BOMBA'

VIDEO Pogledajte kako irska nogometašica izvodi aut, ovo je apsolutni hit na društvenim mrežama

Republic of Ireland v England - UEFA Women's Euro 2025 Qualifying - Aviva Stadium
Damien Eagers/PRESS ASSOCIATION
10.04.2024.
u 21:15

Campbell je imala aut blizu sredine terena, a njen je ubačaj rukom izgledao tako snažno da se mislilo da je ubacila nogom. Lopta je završila u kaznenom prostoru Engleske,  no nije bilo prave prilike za irski pogodak

U tijeku su kvalifikacije za Europsko prvenstvo nogometašica koje će se održati 2025. u Švicarskoj. U njima sudjeluje i hrvatska reprezentacija koja je u prva dva susreta najprije s 4:0 poražena u Walesu, a onda je s 1:0 u Zaprešiću pobijedila Ukrajinu. No, za glavnu priču zaslužna je jedna irska nogometašica, odnosno njeno izvođenje ubacivanja rukom sa strane.

Na dvoboju Republike Irske i Engleske koji je završio pobjedom Engleskinja od 2:0 nevjerojatan trenutak se dogodio u 61. minuti. Kod već postavljenog konačnog rezultata jedan je ubačaj rukom irske reprezentativke Megan Campbell izazvao pravo čuđenje svih gledatelja. 

Campbell je imala aut blizu sredine terena, a njen je ubačaj rukom izgledao tako snažno da se mislilo da je ubacila nogom. Lopta je završila u kaznenom prostoru Engleske,  no nije bilo prave prilike za irski pogodak.

IZVOĐENJE AUTA POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije