Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMEO PROTIVNIKA

VIDEO Pogledajte cijeli meč Filipa Hrgovića! Sve je bilo gotovo za 106 sekundi

Hrgović do 13. pobjede u karijeri nokautom Radonjića
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
24.12.2023.
u 10:50

Meč Deontaya Wildera i Anthonyja Joshue manje je izgledan obzirom na šokantan poraz američkog nokautera. Britančev promotor Eddie Hearn sada je bacio oko na Filipa Hrgovića koji zajedno sa sve boljim Joshuom pomno prati razvoj događaja između Tysona Furyja i Oleksandera Usika

Hrvatski boksač Filip Hrgović (31) je sjajnom izvedbom svladao Australca Marka De Morija za manje od dvije minute. Ovime je Hrgović upisao 17. profesionalnu pobjedu u karijeri, ali i pokazao kako osrednji protivnici više neće biti dovoljni za njegove ambicije. Sam je nakon meča prozvao više potencijalnih protivnika. Snimku cijele borbe možete pogledati OVDJE.

Jedan od najistaknutijih je britanski borac Anthony Joshua koji je iste večeri svladao Otta Wallina. Obzirom da je Deontay Wilder šokantno poražen od Novozelanđanina Josepha Parkera, dva borca su sve bliže okršaju. Hrgović kao izvanredni prvak teške kategorije po IBF-u čeka ishod borbe između Tysona Furyja i Oleksandera Usika za ujedinjenje svih pojaseva.

VEZANI ČLANCI:

S druge strane Joshua, čiji je meč s Wilderom sada manje vjerojatan, također s pozornošću promatra razvoj događaja između Furyja i Usika, istovremeno držeći oko na Hrgoviću. IBF je najavio oduzimanje pojasa ukoliko prvaci dogovore revanš, a kao primarni kandidati za naslov ističu se upravo Joshua i Hrgović.

Izgledno je da će Britanac i Hrvat odraditi još pokoji meč prije no što napadnu naslov. "Jared Anderson je moj doručak. Za ručak možda Joshua, a za večeru netko kao Jared Sanchez. Nokautirao sam trojicu Kubanaca, on će biti četvrti ako se bude htio boriti sa mnom", najavio je Hrgović.

VIDEO Briljantni Hrgović 'uništio' protivnika za samo 106 sekundi: 'Na koncu mi ga je bilo žao'

Komentara 10

MA
majeltomoguce
11:53 24.12.2023.

Ne znam tko je gledao cijeli event, ali osoba dana je zapravo Kabajev! Kako je taj čovjek izdominirao "Rusko čudovište" to je bio doktorat iz boksa! Po meni Kabajev je Top 5 teškaš u ovom trenutku. I sad kad se sjetim kako je tog Kabajeva naš Smakići imao u knockdownu ... Kakva šteta! Mislim da se sada Smakići šamara što nije prihvatio tih 60 tisuća za borbu sa tim Rusom. Rus je strašno jak, ali eto ne može primiti jak udarac u tijelo.

22
224
13:37 24.12.2023.

Vidim dosta je ovdje "boksačkih sudaca". Ako je bilo udaraca "u potiljak", kako to da nisu reagirali; sudac u ringu, suci sa strane, protivnički trener i njegovi pomoćnici?...Mislim da se od jada pomalo gubite!!!!

Avatar doog_kool
doog_kool
14:36 24.12.2023.

Potiljčari brinite se vi o svom Savage Babiću pustite Hrgu na miru da mu i dalje promotori uništavaju karijeru....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije