Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČKI NEREDI

VIDEO Objavljene su nove snimke masovne tučnjave Bad Blue Boysa i huligana AEK-a

Foto: Hooligans..cz
1/16
11.08.2023.
u 09:01

Češka internetska stranica Hooligans.cz koja prati navijačke nerede i okršaje objavila je novu snimku iz Atene

Nekoliko dana prošlo je od velikih nereda u Ateni u kojima su sudjelovali Bad Blue Boysi, navijači Panathinaikosa te pripadnici navijačke skupine AEK-a. U zatvoru se nalazi veliki broj huligana koji je sudjelovao u masovnoj tučnjavi na atenskim ulicama, a Boysi bi danas trebali izaći na saslušanje. 

Češka internetska stranica Hooligans.cz koja prati navijačke nerede i okršaje objavila je novu snimku iz Atene. Na njoj se vidi skupina navijača AEK-a koja najprije stoji, a zatim bježi pred napadom Dinamovih i Panathinaikosovih navijača, sumnja se da su trojica Grka bili organizatori ovih nereda. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, grčki mediji pišu kako je policija izdvojila pet glavnih osumnjičenih za ubojstvo Michalisa. Među njima su navodno Hrvat, Albanac i tri Grka. Grčki portal Newsit piše kako su kod Hrvata i Albanca u trenutku uhićenja nađeni noževi na sklapanje na kojima je bila krv.

Za ove snimke piše da su ih uhvatile kamere koje se nalaze ispred stadiona AEK-a. 

 

Komentara 8

PV
prcko.vita
10:10 11.08.2023.

sad lijepo ukucajte na jutube novo jutro, točan naslov video zapisa je Novo Jutro - Dea I Sarapa - Gordana Misev, Raka Djurovic - 10.08.2023., pa pogledajte što pišu naši dragi istočni susjedi, braća Srbi o nama. Pa sami procijenite da li je Berlinski zid skupo ili nužno rješenje.

PA
pacific6353
11:29 14.08.2023.

Svih 100 u zarvor. Prvo da plate sve sto su pokrali i polupali i svakom 5 godina

DU
Deleted user
13:35 11.08.2023.

Koji naslov ! Kao da je rijec o (mirovnoj organizaciji) BBB i huliganima AEK-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije