Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG MBAPPEA

VIDEO Naguravanje na utakmici: Neymar 'nokautirao' golmana Metza

Foto: reuters
1/4
23.09.2021.
u 10:25

Drugo mjesto drži Marseille koji je odigrao samo 0-0 kod Angersa, a Duje Ćaleta Car je odigrao cijelu utakmicu za Marseille

Nogometaši PSG-a ubilježili su i sedmu prvenstvenu pobjedu svladavši u gostima Metz s 2-1. Maksimalan učinak Parižana omogućio je Marokanac Hakimi s dva gola, a drugi je postigao u petoj minuti sudačke nadoknade. Leo Messi je zbog ozljede propustio ovu utakmicu.

Ipak, Messijeva ozljeda nije bila glavna tema susreta. 

Naime, kada se pregledavao drugi gol te je odlučeno da Parižani vode, Mbappé je dotrčao do domaćeg golmana Oukidja i nešto mu, vjerojatno, dobacio, nakon čega je ovaj krenuo trčati za njim. 

Uočili su igrači u bijelom da se sprema nešto gadno pa su odmah stali u obranu jednog od najboljih napadača na svijetu, ali golman se teško smirivao pa je Neymar odlučio uzeti stvari u svoje ruke. Brazilac ga je srušio i golman Metza je odmah pao na pod. 

Video sukoba možete pogledati OVDJE.

No to je bilo sve, bez daljnjeg konflikta. Sudac je došao, podijelio žute kartone Neymaru i Oukidji i odsvirao posljednji zvižduk na susretu.

Drugo mjesto na tablici drži Marseille koji je odigrao samo 0-0 kod Angersa, a Duje Ćaleta Car je odigrao cijelu utakmicu za Marseille.

Foto: reuters

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije