Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ISPALO DOBRO

VIDEO Cijeli svijet vidio golu suprugu njemačke legende, slučajno je snimio i objavio

Brehme
Twitter
28.03.2023.
u 18:25

- Sad cijeli svijet zna da imam prekrasnu ženu. Nije se smjelo dogoditi, ali mogu se samo nasmijati. Ubuduće ću dati ženi da me snima.

Legendarni njemački nogometaš Andreas Brehme (62) odlučio je snimiti video čestitku za rođendan, no to se nije pokazalo kao najbolja ideja. Naime, u jednom trenutku uhvatio je svoju Susannu Schaeder (56) u toplesu.

- Shvatili smo što se događa kada su name se prijatelji počeli javljati - rekao je Brehme te dodao:

- Sad cijeli svijet zna da imam prekrasnu ženu. Nije se smjelo dogoditi, ali mogu se samo nasmijati. Ubuduće ću dati ženi da me snima.

Video možete pogledati OVDJE.

Inače, Brehme je 1990. godine postao svjetski prvak s Njemačkom, a upravo je on zabio jedini gol u finalu protiv Argentine.

>> Vatrenima u Turskoj sudi Šveđanin kojeg ne pamtimo po dobrome

Komentara 1

TI
Tinček
12:33 29.03.2023.

Hehe, može on ljudima napisati ispriku ali ženi će položiti račune.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije