Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda kluba

Veliki udarac za Medveščak: Kapetan raskinuo ugovor i vratio se u SAD

Nathan Perkovich
Foto: Igor Soban/PIXSELL
17.10.2018.
u 00:27

Budući da je Perkovich bio stožerni igrač 'medvjeda' koji je uložio veliki trud u cijelu organizaciju i hrvatski hokej, klub je njegovu odluku ipak prihvatio.

Nathan Perkovich (33) i KHL Medveščak sporazumno su raskinuli ugovor jer se zbog obiteljskih razloga donedavni kapetan odlučio vratiti na Floridu.

Budući da je Perkovich bio stožerni igrač 'medvjeda' koji je uložio veliki trud u cijelu organizaciju i hrvatski hokej, klub je njegovu odluku ipak prihvatio.

Perkovich (33) je u Medveščak stigao u proljeće 2012. godine, a u sedam godina se prometnuo u klupsku legendu, ponajboljeg igrača, kapetana, a igrao je i za hrvatsku reprezentaciju. S Medveščakom je igrao i EBEL i KHL ligu. Iz kluba će o daljnjim događanjima vezanim uz prvu momčad pravovremeno izvijestiti svoje navijače, medije i javnost.

Ključne riječi

Komentara 1

FU
FULL
16:39 17.10.2018.

Ništa strašno, to je trebalo od davno napraviti, stradao je već u KHL-u i samo je bilo pitanje vremena. Došla dobra 2 Rusa i doći će još i onako je ova sezona slaganje momčadi za sljedeću sezonu i povratak u KHL s ozbiljnim sponzorom i promjenom kompletnog rukovodstva. Dosta je bilo više gledanja mačevanja i klizuckanja u ledenoj s raubanim hokejašima. jednom se mora reći - DOSTA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije