Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE INFORMACIJE

Već se piše o transferu godine: Mandžo će sve iznenaditi odabirom kluba?!

Mario Mandžukić
Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
1/5
04.12.2019.
u 17:09

"Ovaj prijelazni rok za nas neće biti previše uzbudljiv. Ne mislimo nikoga dovoditi. Nemao namjeru ni nikoga prodati. Osim Mandžukića. Ako dođe odgovarajuća ponuda i on želi otići, klub će ga pustiti", rekli su u Juventusu

Puno se proteklih tjedana pisalo o transferu Marija Mandžukića koji je na izlaznim vratima Juventusa, a sada su se u igru uključili Turci.

Naime, tamošnji mediji pišu da je Fenerbahče ozbiljno zagrizao za hrvatskog napadača i stavili su ga kao glavni prioritet ovog zimskog prijelaznog roka. Turski mediji ovaj posao već nazivaju i "transferom godine".

Turci prenose i izjavu sportskog direktora Juventusa Fabija Patricija koji je rekao:

"Ovaj prijelazni rok za nas neće biti previše uzbudljiv. Ne mislimo nikoga dovoditi. Nemao namjeru ni nikoga prodati. Osim Mandžukića. Ako dođe odgovarajuća ponuda i on želi otići, klub će ga pustiti."

Engleski mediji proteklih su dana izvještavali da je Manchester United više nije toliko zagrijan za Mandžu, a spominjao se i transfer u Borussiju Dortmund. Mandžo je prije toga bio blizu prelaska u Katar. Za njegove usluge zainteresirani su i Kinezi.

Brojne nogometne zvijezde pred kraj karijere otišle su igrati u Tursku jer tamo mogu zaraditi dobar novac. Neki od njih su Robin van Persie, Nani, Lukas Podolski, Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Samuel Eto'o...

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
17:21 04.12.2019.

Pa zar opet?

NA
Nale50
18:28 04.12.2019.

.....pa kad je dosta ovog sr... ? pa kko vas nije sram???

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
19:06 04.12.2019.

a dosadni ste više s tim Mandžukićem. Što koga briga gdje će on? Nek ide na bauštelu, što se mene tiče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije