Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOĐENE OBJE ZG UTAKMICE

Vaha: Izgubio sam dan odmora za PAOK

Lokomotiva - Dinamo
Igor Kralj/PIXSELL
25.09.2010.
u 18:17

Utakmica 9. kola PHNL, u kojoj je Lokomotiva od 18 sati treba ugostiti Dinamo na Maksimiru odgođena je za nedjelju u isto vrijeme. Susret između Zagreba i Rijeke odgođen je iz istoh razloga za nedjelju (16 sati).

U 17.02 sata na kišni travnjak u Maksmiru izašli su glavni sudac utakmice Lokomotiva - Dinamo Marko Matoc iz Zaprešića te kapetani dva kluba, Havoić i Bišćan.

Bacali su loptu, nije odskakala, iako su radnici bušili travnjak, voda nije odlazila i već sat prije utakmice bilo je jasno da će se na maksimirskom travnjaku teško odigrati taj susret. Igrači su se ipak otišli zagrijavati na južno maksimirsko igralište, a malo prije 18 sati ponovno je sudačka trojka pogledala uvjete.

Pa je onda glavni sudac hoš jednom doveo kapetane i donio odluku - utakmica se odgađa za 24 sata.

- Nije mi ovo drago, izgubio sam dan odmora uoči PAOK-a. Bilo bi mi drago da se igralo, ali po ovakvom je terenu opasnost od ozljede triput veća, ne treba "čačkati mečku". Pustio sam igrače da odu kući, pa ćemo sutra opet biti ovdje - rekao je trener Dinama Vahid Halilhodžić.

- U nedjelju bi trebalo biti bolje vrijeme, zvali smo dežurnu hidrometeorološku službu - prisnažio je sportski direktor plavih Zoran Mamić.

- Nadam se da će se danas igrati, a ovo je viša sila, što se može - izjavio je trener Lokomotive Roy Ferenčina.

Dogovoreno je da se utakmica igra u nedjelju u 18 sati, iako je povjerenik natjecanja Josip Brezni dozvolio da se klubovi dogovore i za neki dugi sat.

- Ako se ni u nedjelju ne bi moglo igrati, onda ja odlučujem o novom terminu, zasad nemam pojma kada bi to moglo biti - kazao je Brezni.

Neće biti čudo ako se u Hajduku ovo opet ne protumači kao nekakva igra Dinama i njegovog gazde, ili obračun Zagreba sa Splitom. Bit će čudo ako ne bude nekakve negativne reakcije.

Ključne riječi

Komentara 25

XY
xyxyxy
17:33 25.09.2010.

Možda će i ovo neki ljudi shvatiti kao urotu...

OB
-obrisani-
06:51 26.09.2010.

Vaha: Izgubio sam dan odmora za PAOK ali nema veze jer na Balkanu se ionako stalno odmaramo pa čemo to lako nadoknaditi..

DH
dalibor.hren
08:37 26.09.2010.

Vaha, postavi momčad koja je igrala zadnju utakmicu u kupu. Prvenstvo je ionako dogovoreno kao nagrada za stoti rođendan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije